Magyarország

A 2021-es Európai Precíziós Gazdálkodási Konferenciát 2021. július 19-22. között rendezik meg.
A SsangYong minőségét igazolja a magas ügyfél-elégedettség, valamint a garanciális hibák és az alkatrészigény csekély mértéke.
- Szeretem, hogy „kitesszük az asztalra”a problémát
Az Amazonen-Werke Kft., a nagymúltú német mezőgépgyár hazai leányvállalata sikeres évet tud maga mögött, ráadásul végre elkészült a cég új telephelye is
KITE növényvédelmi és precíziós gazdálkodási továbbképzés
Országos Szója Fórum 2018
A fenntartható mezőgazdaság fogalma gyakran bukkan fel a közbeszédben, konferenciákon, gyártók prospektusaiban, de konkrét gyakorlati példák ritkán követik az elméleti fejtegetéseket
Nem vonható kétségbe, hogy a magyar agrárium korábbi önmagához képest hosszú évek óta látványosan fejlődik
Petőházi Tamás GOSZ-elnök szerint új szemlélet kell a 2020 utáni időszak kihívásaihoz
Története második legjobb hazai eredményét érte el a Vaderstad Kft.
Irán mérlegeli annak lehetőségét, hogy magyar kukorica- és szójavetőmaggal termessze e kultúrnövényeket.
Megérkezett Magyarország legújabb hibridrepce márkája, az InVigor.
A több mint 60 éves múlttal rendelkező németországi Köckerling gyár Magyarországon is jelen van szántóföldi munkagépeivel.
A nagy múltú német cég hazai leányvállalata komoly fejlesztéseket indított ebben az évben.
Az AXIÁL Kft. a kétezer-ötszázadik, Magyarországon értékesített kombájnt adta át a Belvárdgyulai Zrt.-nek. A Baranya megyei településen működő vállalkozás ezzel a 25. CLAAS kombájnját vehette birtokba.
Az aratás kezdetével egyre inkább előtérbe kerülnek a tarlóhántásra használt eszközözök. Ezen műveletre kiválóan alkalmasak a rövidtárcsák...
A repce megítélése és a leszűkült vetésforgóban betöltött szerepe jelentősen megváltozott az elmúlt tíz évben.
A velünk élő ösztön és a több-kevesebb eredménnyel belénk plántált üzleti szellem közös mozgatórugója, hogy egészséges ember sikerre törekszik. E szándék független attól, hogy mikor milyen ennek a realitása.
A modern élelmiszer-gazdaság, benne a növénytermesztés, az emberi lét fenntartásának alapjait megteremtő nemzetgazdasági ágazat, amely az ember által kevésbé vagy nem befolyásolható környezeti tényezők által jelentősen befolyásolt.
Ezen eszközök tökéletes alternatívái lehetnek a hagyományos magágykészítő gépeknek; mindemellett még több hasznos funkcióval bírnak.