biztonság

A Q-Companion egy integrált digitális megoldás a homlokrakodó hatékony és biztonságos üzemeltetéséhez
Szeretne távolról megfigyelni olyan területeteket, ahol se áramforrás, se internet nem áll rendelkezésre?
Ha lesz még ember a fülkében, annak a jövőben egyre jobb dolga lesz.
Az új Musso Grand elegáns megtestesítője a klasszikus pick-up értékeknek.
2019-ben sem lesz egyszerű dolguk a hazai kukorica- és napraforgó-termesztőknek
Növényorvosok a termelés, az élelmiszer és a környezet biztonságáért
Egy évszázad kell 1 centiméteres növekedésükhöz, miközben beépítések, szennyezések fenyegetik, helytelen művelésből fakadó tömörödés, porosodás sújtja a termőtalajokat
Megérkezett Magyarország legújabb hibridrepce márkája, az InVigor.
A repce megítélése és a leszűkült vetésforgóban betöltött szerepe jelentősen megváltozott az elmúlt tíz évben.
A világszintű túltermelés miatt fokozatosan csökkenő árakra lehet számítani a növénytermesztésben és az állattenyésztésben egyaránt, amivel szemben a magyar gazdák csak hatékonyságnövelő beruházásokkal vehetik fel a versenyt.
Hazánk időjárása – főként a csapadék eloszlását figyelembe véve – egyre kiszámíthatatlanabb, ezért a tavaszi vetésű növényeink kelése és gyomosodása is gyakran heterogén
Az osztrák tulajdonú Saatbau Linz egy a szokottnál téliesebb márciusi napon várta kereskedőpartnereit, hogy fajtaajánlataikat, technológiáikat megismertessék a hallgatósággal.
A hazai forgalmazó, a WAE Kft. biztosította számunkra a gyár prémium terepjáróját, a novemberben debütált G4-es modellt kaptuk meg pár nap tesztvezetésre.
Az FMC-Agro Hungary Kft. különböző gyomosodási problémákra komplett technológiát tud ajánlani, figyelembe véve a gazdaságosság szempontjait is.
A mezőgazdaság egy olyan üzletág, amely már sok változáson ment keresztül, a piacok globalizálódtak, a verseny élesebb lett, és a teljes agrokémiai ipar gyökeresen átalakult.
A kukorica termesztésben is a vegetáció első fele meghatározó a termés szempontjából.
A februári készülődés egyik neuralgikus pontja mindig a várható, vagy az éppen aktuális időjárás.
Az AVIAGEN Turkey, a BIOMIN Magyarország Kft. és a Wylegarnia Indyków 2017 szeptemberében közös szakmai napot tartott „A pulykaágazat legújabb kihívásai és az antibiotikum használat csökkentésének lehetőségei” címmel.
Idén is útjára indult a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés, ahol a szakemberek többek között az ünnepekhez kötődő termékeket, illetve az ilyenkor kiemelt forgalmat bonyolító kereskedelmi egységeket és vásárokat vizsgálják.