A Väderstad élettartam-garanciát vállal tárcsáira

A Väderstad a minőség és a teljesítmény elkötelezett híve, ennek bizonyságaként élettartam-garanciát vállal az általa gyártott tárcsákra. Amennyiben normál élettartama alatt, rendeltetésszerű használat mellett repedés vagy törés keletkezik a tárcsán, azt a gyártó saját költségén kicseréli.

– Kopóelemgyártásunk egyedülálló a piacon, ami lehetővé teszi a minőség teljes körű kontrollját. Bízunk termékeink átlagon felüli minőségében, és azt akarjuk, hogy vevőink is biztonságban érezzék magukat, amikor a Väderstad márkát választják – mondja Mattias Hownert, a Väderstad értékesítési és marketingigazgatója. A Väderstad tárcsái kiváló minőségű, V-55 svédacélból készülnek, a Väderstad saját tulajdonú üzemében (Svensk Presshärdening), amely a gyárhoz közel található.

A gyártási eljárás ugyanazt a filozófiát tükrözi, mint ami az összes Väderstad-terméket jellemzi, és amely garantálja a legjobb minőséget a piacon. – Amikor a gazdálkodók tartós, kiváló minőségű eredeti Väderstad kopóelemmel szerelik fel munkagépüket, biztosak lehetnek abban, hogy az eszköz ugyanazt a munkaminőséget adja, mint amikor megvették – mondja Mattias Hownert, és hozzáteszi: – Mindez alacsonyabb hektárköltségben nyilvánul meg, ami maximalizálja a gazdaság nyereségét. A Väderstad élettartam garancia minden 2018-as munkagép modellhez (2017. október 1-e után) gyártott eredeti, valamint az alkatrészként 2018. január 1-e után vásárolt tárcsához jár. A magas termék-, és gyártásminőség jeleként minden eredeti kopóelem V-55 jelöléssel készül.

SZERZŐ: KT

Ezeket olvasta már?

Nincs ok aggodalomra gabonafronton
A repce és az árpa gyengébb, a búza megfelelő.
A fehér kenyér népszerűsége továbbra is töretlen
A kenyér minősége már jobban számít az árnál egy friss hazai kutatás szerint.
20 éves Európa első rövidtárcsája! (videótartalommal)
Jubilál a Väderstad Carrier tárcsacsalád.
Legalább két hetet csúszik az aratás, bizonytalan a piac
A hűvös május miatt a gabonák még nem értek be!