Töltse ki Ön is a kérdőíves felmérést a növényvédő szerek használatáról!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) partnerszervezetivel közösen végez kérdőíves felmérést a növényvédő szerek megítélésével, beszerzésével és használatával kapcsolatban. A válaszadás önkéntes, a név megadása nélkül történik.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Magyar Növényvédelmi Szövetséggel és a Gabonatermesztők Országos Szövetségével együttműködve felmérést készít a növénytermesztéssel és kertészettel foglalkozó vállalkozások (egyéni gazdaságok és gazdasági szervezetek) körében a növényvédő szerek megítélésével, beszerzésével és használatával kapcsolatban. A kamara független piackutatót (Free Association Research Kft.) kért fel a kérdőív elkészítésére, az adatok begyűjtésére és elemzésére.

A kérdőív kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe. A válaszadás önkéntes, s a név megadása nélkül történik. A NAK a válaszokat bizalmasan kezeli, az eredményeket csak összesítve értékeli: nem kapcsolja össze konkrét személlyel vagy vállalkozással, az egyéni válaszokat harmadik fél részére nem adja át, s a válaszadók személyéről sem nyújt információt.

A kérdések azt a személyt érintik, aki a vállalkozás növényvédelemmel kapcsolatos kérdéseiben a leginkább döntéshozónak számít.

Az online kérdőív itt elérhető  el.

Összeállította: Csomor Zsolt

Ezeket olvasta már?

Tonivit – a biztos alapozásért
Indítsa őszi vetésű növényeit Tonivit biostimulátorral az erőteljesebb gyökérnövekedés és -fejlődés, végső soron a magasabb termésmennyiség érdekében!
A videós tartalmaké a jövő
Az emberi agy képekben gondolkodik, nem meglepő hát, hogy sok esetben könnyebben befogadhatónak találjuk a videókban közzétett szakmai információkat.
Információszerzés és döntéstámogatás az agráriumban
Meghívó országos felmérésre értékes ajándékokkal és érdekes információkkal.
A repce jövője RAPOOL-szemmel
Idén júniusban már a 15. Nemzetközi Repcekongresszust tartották, ezúttal Berlinben.