Technológia a mezőny élén

A Continental tovább bővíti a mezőgazdasági járművek számára gyártott gumiabroncs-portfólióját. Az idei év újdonsága, a 65-ös perességű TractorMaster, a hagyományos Tractor70 és Tractor85 abroncsok termékválasztékát egészíti ki. Ezenkívül már kapható a 800/65R32 méretű CombineMaster gumiabroncs kombájnokhoz. Az új fejlesztésű mezőgazdasági abroncsok egy sor innovatív tulajdonsággal rendelkeznek. A gumiabroncsok századra pontosan, teljesen kerek formával rendelkeznek, ami a két félből álló vulkanizálóformának köszönhető. A karkasz szövetváza pedig a szabadalmaztatott N.flex speciális nejlonanyagból készül, mely elég rugalmas ahhoz, hogy elnyelje a gumiabroncsot érő erőhatásokat, majd maradandó deformáció nélkül visszanyerje eredeti alakját. Az abroncs pereme egyetlen acélhuzalszálból van feltekercselve, a kemény gumiból készült peremvédő pedig az egész peremrészt beborítja a könnyebb felszerelés és a hosszabb élettartam érdekében. Az újfajta peremkialakításnak köszönhetően az abroncs alacsonyabb levegőnyomással is használható, így kevésbé terheli a talaj szerkezetét. A D.fine speciális mintázat kialakításnak köszönhetően a mintázati blokkok megnövelt felfekvési felülettel rendelkeznek, és kiemelkedően sima az abroncs futása.

A magyarországi forgalmazást a Marso Kft. végzi kiemelt partneri megállapodás keretében. Keresse országszerte a gumiszervizekben és a Marso telephelyein. www.marso.hu

Ezeket olvasta már?

Két év múlva jobb lesz szerződni?
A mezőgazdasági és élelmiszeripari beszállítókat védené az Európai Unió irányelve
Érték és Minőség Nagydíjat kapott az Agrova Kft.
A 2018-ban megszűnt Magyar Termék Nagydíj után az Érték és Minőség Nagydíj pályázat kitüntető címeit idén második alkalommal adták át.
Magyarország sikerének záloga a vidék megerősödése
Olyan szakképzés kell, aminek legfontosabb kompetenciái a teljesítmény és a versenyképes tudás.
Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019
A mezőgazdaság ágazati kihívásai közül az egyik legfontosabb a klímaváltozás.