Műszaki újdonságok

Nagyobb hatékonyság cukorrépában & repcében

VÄDERSTAD TEMPO L 24

A Väderstad a Tempo L 24 modellel bővíti nagysebességű szemenkénti vetőgép programját. Az új változat műszakilag (vázszerkezet, 5000 l kapacitású műtrágyatartály, nyomó légáramú pneumatikus adagolás, vetőmag elhelyezés maglevezető csővel és nyomókerékkel) az ismert Tempo L modelleken alapszik, de kifejezetten cukorrépa és repce vetéséhez tervezték. Emiatt áll rendelkezésre 24 sor, 450, 457, 500 vagy 508 mm távolsággal, hozzáillő, kis átmérőjű maglevezető csövekkel a kétrészes vetőegység keretén. Minden vetőmagtartály 25 l térfogatú, a csoroszlyanyomás szabályozása hidraulikusan történik, aktív tehermentesítési lehetőséggel.

A gyártás kezdete csak 2020

Deutz-Fahr: 2013 végén mintadarabként szerepelt az Agritechnica kiállításon – és a piacra dobását újra és újra elhalasztották. Az SDF csoport egy május elején tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a 11. sorozat szériagyártása csak 2020-ban fog elkezdődni. A kiállításon történt első megjelenéstől a gyártás kezdetéig így több mint hat év telik el. A nagytraktorok ezért már a Stage V-károsanyag-kibocsátási szabvány előírásainak fognak megfelelni. Arról, hogy a bejelentett motorválaszték (MTU) továbbra is fennáll-e, még nincsenek hírek.

Ezeket olvasta már?

Új kukoricahibridek meggyőző eredményekkel
Partnereinket magas jövedelmezőséget biztosító, stressztűrő kukoricahibridekkel segítjük.
Nagymúltú, legendás Pioneer hibridek „járták be” az elmúlt évtizedekben a FAO 300-as és a FAO 400-as éréscsoportok végét.
Precíziós termesztés napraforgó- és kukoricakultúrákban
Hibridekre szabott vetési és műtrágyázási kísérletsorozatokkal segíti cégünk az intenzív technológiát alkalmazó gazdákat.
A Béker-Váz Kft. töretlen építési kedvvel tekint a következő, 2020. évre is!