MÁV kedvezmény az AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállításra

Január 23-26. között várja Önt hazánk legnagyobb agráripari szakkiállítása a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, precíziós gazdálkodás, és színvonalas szakmai programok 40.000 négyzetméteren. Társkiállítások: Szőlészet és Pincészet, Magyar Kert.

Utazzon a kiállításra vonattal, kedvezményesen!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. január 23-26. között az AGROmashEXPO AgrárgépShow rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSÉRT KATTINTSON IDE

Négy napon keresztül mintegy 350 kiállító mutatja be termékkínálatát az input-gépesítés-logisztika témakörében. A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetsége mintegy 75 tagvállalata képviselteti magát 22.000 négyzteméteren, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown. 

Váltsa meg jegyét és találkozzunk 2019. január 23-26. között!

Ezeket olvasta már?

A Komár mopedtől a marketingvezetői feladatokig
Egy jó gépészmérnökből lehet jó marketinges…
Ugrásszerűen érdeklődnek a fiatalok az agrárgépészet iránt
Öt év alatt 70 százalékkal nőtt az agrárgépész szakmát választó diákok száma.
Ha nem tanulunk meg gondolkodni, a tizenkilencre húzunk lapot
Arra keressük a választ, hogy melyek azok az adatok és mérési lehetőségek a talaj-előkészítéstől a betakarításig, amelyeket minden gazdálkodónak ismernie kellene.
Igényeljen kedvezményes belépőt a gépkiállításokra!
AGROmashEXPO és ArárgépShow 2020.