A LEMKEN standján jártunk az Agritechnicán

Eketípust vált a LEMKEN

A Juwel 10 függesztett, váltvaforgató ekecsalád váltja a jól ismert LEMKEN Opal 9-et – hallhattuk az Agritechnicán. A megerősített fordítóművel és fordítótoronnyal szerelt eke tarlójárós kivitelben is rendelhető, akàr 450 Lóerős traktor kategóriáig.

LEMKEN és/vagy Sulky az a műtrágyaszóró?

A Sulky, az ismert francia mütrágyaszóró-gyártó együttműködésre lépett a LEMKEN gyárral. Januártól 6-8 országban lesznek elérhetőek a kifejezetten a LEMKEN részére gyártott Sulky-gépek, viszont a LEMKEN saját fejlesztésű és gyártású elektronikai vezérlésével felszerelve, ennek okán LEMKEN-színnel és névvel fémjelezve.

Kultivátor újratöltve

Újra napirenden a mechanikus gyomirtás, persze nem a kapálásról fantáziálunk, hanem a hatóanyagkivonásra keressük a választ. Ilyen a LEMKEN Koralin 9-es hibridkultivátora, ami még sekély munkamélység mellett is teljes átfedéssel vágja el a gyomok gyökérzetét széles lúdtalpkapáival. A kapasor előtti tárcsasor szerepe ezúttal nem a bekeverés, hanem az aprítás, a munkát pedig rugós pálcasor vagy hengersor zárhatja.

Lemken Hungaria Kft.
E-mail: office-ungarn@lemken.com
Telefonszám: +36 29/537-200

Ezeket olvasta már?

A gyors és hatékony műtrágyaszórókiszolgálás technikai lehetőségei
Cikkünkben a műtrágyaszóró-kiszolgálás meggyorsításának technikai lehetőségeit gyűjtöttük egybe.
Jórészt a vetésnél dől el a kukoricatermés mennyisége!
Függesztett szerkezetű műtrágya- és sószóró
A műtrágyaszórók a műtrágyák kijuttatása mellett sószórásra is alkalmasak.
A végső megoldás a lényeg, nem a látszat
Írásunkban a csökkentett talajművelésű területek gyomosodási problémáit és lehetséges gyomirtási stratégiai irányait tekintjük át.