Közelebb a partnerekhez

2018. december 7-én 20-ra nőtt a KITE Zrt. alközpontjainak száma. Ünnepélyes keretek között, a cég vezetőinek és partnereinek körében nyílt meg a legújabb aszódi bázis a Céhmester úton.

A KITE Zrt. jelenléte nem újdonság a városban, ugyanis 2016-ban nyitotta meg kapuit az a telephely, amelynek fő pro‑lja az alkatrész-szolgáltatás volt, elsősorban a KITE által forgalmazott gépekhez. Abból a célból jött létre a telephely, hogy a környéken dolgozó több mint 200 gazdálkodó számára elérhetővé tegye a KITE Zrt. alkatrészkínálatát. Ezt a térséget eddig a Dabasi Alközpontból látták el, azonban néhány települést már nem tudtak a cégtől megszokott biztonsággal ellátni. Ezért a cég szakemberei szükségét látták annak, hogy közelebb hozzák partnereikhez magas színvonalú és gyors szolgáltatásaikat.

A Pesti út 23. szám alól költözik most át a telephely a Céhmester út 9.-be, miközben szolgáltatásaik és termékeik köre is bővül, illetve a rangja is megváltozik a KITE térségi bázisainak sorában, ugyanis a többi alközponthoz hasonlóan az alkatrész-értékesítés komplex kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységgel egészül ki. Az új létesítményben az alkatrész- és gépkereskedelem, az agronómiai inputanyag-kiszolgálás, a terménykereskedelem, a szervizszolgáltatás és a precíziós gazdálkodási szaktanácsadás is elérhetővé válik. 15 kolléga látja majd el ezeket a feladatokat, így hat új munkatárssal bővül az eddigi létszám.


A cég vezetőinek és partnereinek körében nyílt meg a legújabb aszódi bázis a Céhmester úton

A KITE Zrt. 2017-ben hirdette meg „Központban a vevő” programját, amelynek keretén belül a modern és felszerelt alközpontokban az oda betérők kényelmének kiszolgálása mellett a közvetlen vásárlási és tárgyalási lehetőségeket teremtik meg. Ezt az elvet követi az új aszódi kirendeltség is. Az alközpont teljes területe 1205 m2, amelyből az iroda és a szociális helyiségek 130 m2-t tesznek ki, a raktárkapacitás pedig 1075 m2, ami kiegészül egy bérelt külső műtrágyatárolóval.

Ezeket olvasta már?

Sikeres szántóföldi növénytermesztés a szélsőségek szorításában
KITE Zrt.: kukorica- és napraforgó-bemutató.
Fókuszban az almatermesztés
Gyümölcstermesztő ültetvényébe invitálta a termelőket a KITE Zrt., a UPL Open AG és a Malagrow Kft.
Termesztési és technológiai szakmai nap Derecskén
A KITE Zrt. derecskei kertészeti telephelyén épült vadonatúj növényházat is megnézhették a 8. Magyar Paprika Nap résztvevői.
Középpontban a kukorica - és napraforgó
Nádudvaron tartott fajtabemutatót a Kite Zrt.