Keresse a megfelelő vetőgépet, erőgépet, rendsodrót, pótkocsit a tavaszi munkákra a Lakkos Kft. kínálatából

Az általunk forgalmazott Matermacc és Özmean szemenkénti vetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik megfizethető vagy akár prémium minőségű gépet szeretnének.


Özmean szemenkénti vetőgép

A különböző típusú modellek elérhetők két tárcsás kivitelben, 400 literes műtrágyatartálytól egészen akár 800 literesig, vetésellenőrző monitorral vagy anélkül, mikrogranulátum szóróval a legmodernebb anyagminőséget felhasználva és makulátlan kivitelezéssel.

HATTAT típusú traktorainkat ügyfeleleink előszeretettel vásárolják az MTZ traktorok kiváltására. Kiváló dinamikával, tökéletes teljesítmény leadó képességgel rendelkező erőgép. Mindegyik modell eredeti Perkins motorral van szerelve, ami a megbízhatóság és a takarékosság megtestesítője világszerte.

  • A és T széria, szántóföldi kategória (75 - 110 LE-ig)
  • B és C széria, kertészeti kategória (50 - 80 LE-ig)

Említést kell még tennünk a rendkívül versenyképes árakkal rendelkező pótkocsijainkról, valamint bálaszállítóinkról és a Magyarországon csak nálunk megvásárolható Repossi  világszabadalommal rendelkező innovációjáról, a RA-Rake-ről. Ez egy dupla csillagkerekes rendképzőgép, amely teljes egészében újdonságot jelent. Működésének lényege, hogy a hátsó kerekek átmérői nagyobbak, ezért ezek érintkeznek a talajjal és a haladási sebességnek megfelelően forgatják meg a kisebb, elülső kerekeket, melyek összegyűjtik a takarmányt. A gép használatával jóval kevesebb szennyeződés kerül a talajból a takarmány közé, ezáltal a minősége jobb, a fehérje tartalma magasabb lesz. A gép újdonságot jelent abból a szempontból is, hogy a munkasebessége elérheti a 23 km/órát ami az átlagos rendsodrók sebességének a kétszeresét jelenti.

Mindezek mellett teljes termékpalettával állunk partnereink rendelkezésére a talaj-előkészítés és egyéb kultúrák kezelésén át a betakarításig bezárólag, legyen szó szántóföldi növénytermesztésről, állattenyésztésről vagy éppen szőlő- és gyümölcstermelésről. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a műveléséhez megfelelő munkagépét. Gondolunk itt az ekétől kezdve, a rövidtárcsákon át a gabonavető gépeinkre, vagy az axiál-ventilátoros és szántóföldi permetezőinkre – a teljesség igénye nélkül. Termékeink eredeti és minőségi alkatrészekkel szereltek. Gyártópartnereink sok esetben saját gyártású alkatrészeiket használják fel, ami egy további garancia a jobb minőség felé.

Keressen minket már három telephelyünkön, és országos értékesítőhálózatunkon keresztül!

Lakkos Kft. – Megfelelő minőség korrekt áron!

Nyíradony, 471-s főút
Tel.: +36-30/421-8290

Albertirsa, Szentmártoni út 60.
Tel.: +53/386-854

Kiskunhalas, Átlós u. 25.
Tel.: +36-30/958-4933

Ezeket olvasta már?

Az almos istállótrágya kezelése és kijuttatásának műszaki eszközei
A keletkezett 3,5-4,1 millió tonna almos istállótrágya kezelése, kijuttatása komoly műszaki hátteret igényel.
Csak a profik tudják majd végigvinni és túlélni!
Negyedszázada a Fliegl kötelékében - Ackermann Tamással, a Fliegl Abda Kft. cégvezetőjével az indulás nehézségeiről és sikereiről, a szakmai alázatról és örömökről beszélgettünk.
A Valtra traktorok negyedik generációja
A finnországi Valtra traktorgyár folyamatos fejlesztések mellett alakítja traktorai kínálatát és műszaki megoldásait.
Lemken Rubin 10 új generációs rövidtárcsacsalád
A Rubin 10 elnyerte az „Év gépe 2019” címet a párizsi SIMA kiállításon.