A kamara örömmel csatlakozik a Farmer-Expo kiállításhoz

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) idén is készséggel áll a Farmer-Expo mellé, mint az agrárium és az élelmiszeripar minden tagjávak kapcsolatban álló köztestület.

A NAK elsődleges feladatának tekinti a hazai agrár- és élelmiszerszektor erősítését, a magyar agrárium versenyképességének javítását itthon és a nemzetközi piacokon egyaránt: számos ágazatot fog össze, országosan közel 400 ezer, Hajdú-Bihar megyében több mint 30 ezer tagot képviselve, s támogatva tevékenységüket.

Az idei évben a kamarai Hajdú-Bihar megyei szervezete közösségi standjának mérete tovább nő (több mint 140 m2) 14 agrárgazdasági kamarai tagnak adva megjelenési lehetőséget, akik így bemutathatják és népszerűsíthetik termékeiket leendő üzleti partnereik és a vásári látogatók számára.

A kamara egyik legfontosabb feladata a tagok naprakész tájékoztatása, ezért az „A jövő a mi kezünkben van? Ökológiailag fenntartható mezőgazdaság a klimatikus változások közepén” elnevezésű széleskörű tájékoztató esemény társszervezője is.

Az idén 9 éves a Magyarok Kenyere program, amelynek évek óta főszervezője a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a MAGOSZ. A Kárpát-medencében élő jótékony gazdák által felajánlott búzából készült lisztet osztanak szét rászoruló, hátrányos helyzetű gyermekeket gondozó magyarországi és határon túli szervezeteknek.

 

 

 

 

Ezeket olvasta már?

Fókuszban az ágazat fejlesztési lehetőségei
Portfolio Agrárszektor 2019 konferencia.
Ha nem tanulunk meg gondolkodni, a tizenkilencre húzunk lapot
Arra keressük a választ, hogy melyek azok az adatok és mérési lehetőségek a talaj-előkészítéstől a betakarításig, amelyeket minden gazdálkodónak ismernie kellene.
Igényeljen kedvezményes belépőt a gépkiállításokra!
AGROmashEXPO és ArárgépShow 2020.
Ma, amikor órák alatt el lehet jutni az egyik földrészről a másikra, veszélyes kártevők megtelepedésével is számolnunk kell.