A kamara idén is meghívja tagjait az AGROmashEXPO-ra!

A korábbi évek hagyományainak megfelelően a NAK 2019-ben is ingyenes belépést biztosít tagjainak a 2019. január 23-26. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO, AgrárgépShow, Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet kiállításokra, olvasható a NAK weboldalán.

Az ágazat egyik legjelentősebb szakmai rendezvénye bemutatja a szakmai újdonságokat és legújabb művelési, technológiai és piaci trendeket a gazdálkodók számára, amik a gazdaságuk fejlődésének alappillérei lehetnek a jövőben. A fejlődést, a rendezvény szakmai partnerei által szervezett színvonalas előadások, konferenciák is segítik, ahol a legaktuálisabb kérdésekre és problémákra adott válaszok is elérhetőek az agráriumban dolgozók számára.

Belépés a kiállításra

Az ingyenes belépéshez az idei évtől a kamara által kiadott őstermelői igazolványra vagy az új kamarai kártyára lesz szükség, amit a fogadócsarnokokban a kamarai infópultban ülő munkatársainknál kell majd bemutatni és leolvastatni. Egy kártya egy nap egyszer használható, és egy fő ingyenes belépésére ad lehetőséget. A kamarai kártyával nem rendelkező tagjaink forduljanak falugazdászhoz, és kérjenek tagsági igazolást, amelynek bemutatásával igénylehető az ingyenes belépő.

 

Ezeket olvasta már?

Fókuszban az ágazat fejlesztési lehetőségei
Portfolio Agrárszektor 2019 konferencia.
Igényeljen kedvezményes belépőt a gépkiállításokra!
AGROmashEXPO és ArárgépShow 2020.
Van mit kezelni: papíron 12 ezer olyan földtulajdonos van, aki 120 évnél idősebb, és nem ritka az olyan párhektáros föld, amin több száz tulaj osztozik…
Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés kategóriában
Nagydíjat nyert a John Deere zászlóshajója.