Indul a gyümölcs-zöldségfeldolgozó-képzés

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara óriási sikerként könyveli el a 2019. februárban elindított gyümölcs-zöldségfeldolgozó szakmérnök/szaktanácsadó/tanfolyam képzéseit, melyeket 2020 februárjától újra meghirdetnek a szektorban dolgozók számára.

A képzés tartalma, jellemzői:

  • gyakorlatorientáltság,
  • oktatóink az iparág elismert szakemberei,
  • munkatársai az ország legjobban felszerelt képzőhelyén tanulhatnak,
  • tematika részei:
    • technológia, higiénia, élelmiszer-biztonság és műszaki ismeretek,
    • minőségbiztosítás, érzékszervi minősítés, termékfejlesztés,
    • gazdasági, marketing- és jogi ismeretek,
    • élelmiszer-jelölés, tápanyagszámítás, gyártmánylapkészítés,
    • adalékanyagok, csomagolóanyagok, különleges, innovatív technológiák.

A képzés időtartama: 2 félév (kéthetente pénteken és szombaton)
A képzés díja: 300 000 Ft/félév
Jelentkezési határidő: 2020. január 20.
A képzés indul: 2020. február 14.

Képzési formák:

  • alapképzettségtől függően szakmérnöki vagy szaktanácsadói diploma,
  • felsőfokú képzettséggel nem rendelkezők számára gyümölcs-zöldségfeldolgozó tanfolyam

Valamennyi, a képzéssel kapcsolatos részletről és a jelentkezés módjáról tájékozódhat a http://gyumolcszoldseg.hu/ oldalon.

Képek, videók a jelenlegi képzésekről:

 

Bármilyen kérdés esetén a konzerv@etk.szie.hu címen lehet érdeklődni.

Ezeket olvasta már?

Amit senki sem akarhat
Jó olyan közösségben élni, ahol a legfontosabb szempont a fogyasztók egészsége.
Szakmérnök képzés indul
A Debreceni Egyetem növényvédelmi szakmérnöki képzést indít.
Székesfehérváron újraindul a precíziós gazdálkodási szakirányú továbbképzés
A képzés célja, hogy bemutassa a modern technológiák vívmányait, és annak integrálási lehetőségeit a precíziós gazdálkodásban.