Függesztett szerkezetű műtrágya- és sószóró

Aki szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik, az a tápanyag-visszapótlást nagymértékben műtrágyákkal tudja biztosítani. Ezért érdemes utánanézni, milyen eszközökkel lehet a gazdaságában a műtrágya-kijuttatást megoldani. Másodlagos felhasználási terület a téli csúszós utak síkosságmentesítése, ezért most különösen aktuális ezen gondolkodni.

A HABI áruházaiban, webáruházaiban raktáron háromféle berendezést kínálunk készletről, emellett számos gépet és alkatrészt rendelésre, gyors szállítási határidővel.

Az 500 literes műanyag műtrágyaszóró 6 lapátos röpítőtányéros megoldással, szabályozókarokkal állítható kiömlőnyílással, egyszerű, praktikus, karbantartást nem igénylő hajtóművel rendelkezik. Ajánljuk kis területekre, nehezen hozzáférhető helyekre.

Az 500 literes kardános műtrágyaszórót szintén kisebb területek műveléséhez használják. A gép sok fokozatba kapcsolható és külön-külön is állítható kiömlőnyílásokkal van szerelve. A négy pozícióban rögzíthető repítőelemek lehetővé teszik, hogy kb. negyed körívben a jobb vagy bal oldalon vagy félkörívben terítsük a kiszórandó anyagot a kívánt mennyiségben.

A kéttárcsás, 800 literes vagy 1200 literes műtrágyaszóró tölcséres kialakítású. A szórás szélessége tárcsánként különböző mértékben állítható, a röpítőlapátok szögének fordításával. A szórásmennyiség tárcsánként a zsaluk nyitásának mértékétől függ. A kiömlőnyílások hidraulikus nyitásúak.

Szórási szélesség: tárcsánként: 6–12 m, a lapátszögektől függően. Teljes munkaszélesség: 12–24 m, a lapátszögektől függően.

Műtrágyaszórók-sószórók műanyag tartályos kivitelben, sóálló eszközök. Keresse a HABI szakértő tanácsadóit az ország 24 üzletében, vagy tájékozódjon webáruházunkban arról, melyik lenne az Ön számára megfelelő berendezés. Tartozékok, kiegészítők, technikai támogatás vagy egyéb információ igénylése esetén keresse szaküzleteinket, szakképzett kollégáink mindenre megtalálják a megoldást.

webaruhaz.habi.hu | habi.hu | +36-77/426 335 | Facebook: HABI Kft | Instagram: habi_kft

Habi Kft.
E-mail: rendeles@habi.hu
Telefonszám: +36 77 426 335 , +36 30 964 6343

Ezeket olvasta már?

A gyors és hatékony műtrágyaszórókiszolgálás technikai lehetőségei
Cikkünkben a műtrágyaszóró-kiszolgálás meggyorsításának technikai lehetőségeit gyűjtöttük egybe.
Függesztett szerkezetű műtrágya- és sószóró
A műtrágyaszórók a műtrágyák kijuttatása mellett sószórásra is alkalmasak.
Az AGROmashEXPÓ-n is az elsők között a Valkon Kft.
A Valkon Kft. széles gépkínálattal készül az AgárgépShowra.
A Hermanos Garcia, Spanyolország vezető pótkocsigyártója már Magyarországon is elérhető
A spanyol Hermanos Garcia minőségi, de megfizethető pótkocsijai már Magyarországon is elérhetők.