Bálázzon McHale bálázókkal!

A bálázás során a fő cél a renden lévő takarmány mozgatható és szállítható formában történő összegyűjtése. Fontos, hogy minél tömörebb bálák készüljenek, ugyanis ezáltal kerül több anyag egy bálába, csökkentve ezzel az elkészült, vagyis a behordandó bálák számát és egyben a szállítási költségeket.

Mivel az optimális betakarítási időszak viszonylag rövid tartományra szűkül, ezért az idő kiemelten fontos tényező. Ahhoz, hogy a bálázás megfelelő időben és megfelelő minőségben történjen, elengedhetetlen a jó műszaki állapotú, megfelelő teljesítményű, megbízható bálázógép megléte.

Az ír McHale cég a magas minőségű, hosszú élettartamú gépek gyártása mellett kötelezte el magát, elsősorban a körbálázás, illetve bálacsomagolás területére specializálódott. A kínálatban egyaránt megtalálhatóak a változókamrás hevederes bálázók – V6 sorozat és a fixkamrás, tömörítőhengeres bálázók – F5000 sorozat.

A bálázók, kialakításuktól és felszereltségüktől függően, többnyire mindenféle termény bálázására alkalmasak, legyen az széna, szalma, szenázs vagy akár kukoricaszár. A gépek műszaki tartalmát tekintve a McHale bálázók alapfelszereltsége úgy van összeállítva, hogy azok hoszszú évekig alkalmasak legyenek nagy tömörségű bálák készítésére, minimális karbantartás-igényű üzemeltetés mellett. Ezt a célt szolgálják azok a részletek, mint például az automatikus olajzás, kenhető csapágyak, robusztus hajtásrendszer, melyek elengedhetetlenek a tökéletes működéshez. Fontos szempont a felhasználóbarát kezelés, ezért a gépek egyszerűen kezelhető, elektronikus vezérlőegységekkel vannak ellátva, melyek a traktorkabinból történő kényelmes kezelést biztosítják, és számtalan beállítási lehetőséget nyújtanak a gépkezelők számára. Minden McHale bálázó alapfelszereltsége az úgynevezett DropFloor – eltömődésgátló – rendszer, amely az esetleges eldugulásokat – „bemackózásokat” – juttatja tovább a bálakamrába, a továbbítórész alsó fenéklemezének lenyitásával. Ennek működtetése szintén egyszerűen és kényelmesen, a traktorkabinból, hidraulikusan történik, gyorsan megszüntetve az eldugulást. Mint minden McHale gép, a McHale bálázók is strapabíróságukról, minimális karbantartás- és alkatrészigényükről ismertek. Nagyüzemi felhasználásra és fokozott igénybevételre lettek tervezve, melyet a fentiekben részletezett szerkezeti megoldások is mind-mind alátámasztanak. A bálázók mellett továbbá bálacsomagolók, bálabontók, illetve különféle bálamegfogó adapterek is a termékkínálatba tartoznak. Ha a gépekkel kapcsolatban további részletek is érdeklik, keressen bennünket!

 

McHale Hungária Kft.
E-mail: mchale@mchale.hu
Telefonszám: 06-56-527-110

Ezeket olvasta már?

Horsch gépbemutató Schwandorfban (videótartalommal)
Nemzetközi tájékoztató az újdonságokról.
Bálázzon McHale bálázókkal!
Az optimális betakarítási időszak viszonylag rövid tartományra szűkül, ezért az idő kiemelten fontos tényező.
Holnap nyit a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőfalván
Állógépes-, mozgógépes- demópályák, és mikoparcellás fajtabemutatók óriási területen.
Mezőfalvára költözik az agrárgépszektor teljes kínálata
Teszteljen ingyenesen Ön is!