Agrárszektor Konferencia

„Forró” agrártémák a Közös Agrárpolitikától a földügyeinkig

Az agrárium egyik legrangosabb eseményének számít a siófoki Agrárszektor Konferencia, amelyet immár hetedik alkalommal rendez meg a Portfolio gazdasági portál. A december 4-5-i, kétnapos konferencia azokat a „forró” agrártémákat tűzi napirendre, amelyek a legnagyobb érdeklődésre tarthatnak számot az agrárgazdasági szereplők körében. Így többek között szó lesz az agrárium legjövedelmezőbb befektetési lehetőségeiről, a várható földszabályozási és adózási változásokról, az uniós Közös Agrárpolitika 2020 utáni jövőjéről és az új agrárfinanszírozási lehetőségekről is.

A részletes programról bővebben itt>>

Az eseményt várhatóan Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki az agrárgazdaság előtt álló legnagyobb kihívásokról tart előadást. A konferencia szekcióbeszélgetésein az államigazgatás-kormányzati szféra és a vállalkozói-üzleti élet legbefolyásosabb döntéshozói vesznek részt.

A rendezvény előadóiról részletek itt>>

Ezeket olvasta már?

Eljött a szója évtizede
Az Európai Unióban az elmúlt évek során növekszik a szója vetésterülete, miközben hazánkban még mindig stagnál
Vírusjárvány: segítsen, hogy tisztán lássunk!
Milyen hatások érik, hogyan reagál, milyen következményekkel számol a magyar mezőgazdaság, a gazdálkodók a koronavírus-járvány idején?
Borpiac: mennyiség helyett a minőség
A szekszárdi után az egri borvidék fejlesztését is támogatja az Erste Bank.
A KITE Zrt. idei növényvédelmi képzésén több mint 150 szakember vett részt, akik 50 témában közel 60 előadó tolmácsolásában ismerhették meg az aktuális információkat.