Almával kezdték, ma már 11 féle termékük van. A szekszárdi Gyűszűbirtokon sikeresen készítenek különféle zöldség- és gyümölcslevet tartósítószer-mentesen. Videónkban bemutatjuk a borászatból indult kisvállalkozást.
Borászatból gyümölcsléüzem
2021.11.17
CÍMKÉK
agrárborászategészségesgyümölcsfeldolgozásgyümölcslégyümölcstermesztésGyűszűbirtokmezőgazdaságtartósítószer-mentes
Kapcsolódó hírek
-
Most dől el, mennyit kell fizetni kárenyhítési hozzájárulásként
Biztos volt kára. Ezt csak hozzájárulás (és biztosítás) fejében enyhítik.
-
Aflatoxinmérés: a laborok fele lehet pontos?
Az idei súlyos aflatoxinhelyzetben a 78-ból mindössze14 labor vállalta a mérési jártassági tesztet.
-
10 éves mélypont a műtrágyavásárlásban, kivéve a karbamidot
Tavaly harmadával kevesebb műtrágyát adtak el a mezőgazdasági termelőknek Magyarországon.
-
Nyolc éve nem láttunk ilyet: grafikonon a hasonlóság
2012-ben két év aszályt követően ugrottak meg így a gabonaárak, mint most, a járvány idején.
-
Gabonanyomás keletről és az árak
Rengeteg az orosz búza, Ukrajnában pedig még mindig van tavalyi kukorica. A magyar termelő igyekszik tartani az árat.