Almával kezdték, ma már 11 féle termékük van. A szekszárdi Gyűszűbirtokon sikeresen készítenek különféle zöldség- és gyümölcslevet tartósítószer-mentesen. Videónkban bemutatjuk a borászatból indult kisvállalkozást.
Borászatból gyümölcsléüzem
2021.11.17
CÍMKÉK
agrárborászategészségesgyümölcsfeldolgozásgyümölcslégyümölcstermesztésGyűszűbirtokmezőgazdaságtartósítószer-mentes
Kapcsolódó hírek
-
Van élet a mérleg után – HETECH Szakmai Napok
A szárítástechnológia és a hozzá kapcsolódó anyagmozgató gépek, tárolóberendezések gyártásába is bepillantást nyerhettünk a HETECH szakmai napján.
-
KSH: enni méregdrága, alkoholt inni nem
Az élelmiszerek és az állateledel messze az átlagos infláció felett drágult.
-
Októberben kiderül, maradhat-e a glifozát – ezek az esélyek
Továbbra sincsenek szilárd bizonyítékok a glifozát ellen, így az európai mezőgazdaság nem szeretne lemondani róla.
-
20 fokos meleg után jön a mínusz 10: áremelkedés a vége
A fagykárok miatt az új hagymatermés erős árszinttel léphet majd be a kiéhezett uniós piacra.
-
Hétfőtől megint fagyhat éjjelente, és sajnos szél is lesz
Kaptunk egy kis időt a munkákra: a száraz hidegben lelassult a természet. A folytatás már rázósabb: eső, szél és ismételt fagy nehezíti a szezonkezdést. A fejlett, fejtrágyázott búzaállományokban megcsipkedte…