Almával kezdték, ma már 11 féle termékük van. A szekszárdi Gyűszűbirtokon sikeresen készítenek különféle zöldség- és gyümölcslevet tartósítószer-mentesen. Videónkban bemutatjuk a borászatból indult kisvállalkozást.
Borászatból gyümölcsléüzem
2021.11.17
CÍMKÉK
agrárborászategészségesgyümölcsfeldolgozásgyümölcslégyümölcstermesztésGyűszűbirtokmezőgazdaságtartósítószer-mentes
Kapcsolódó hírek
-
A lombon keresztüli növénytáplálás elengedhetetlen
Nagyon fontos a tápanyag-visszapótlás, vízmegőrzés, a talajélet feltámasztása
-
Kevés a remény a burgonyaágazati megújulásra
Magyarországon a burgonyatermesztés – az elmúlt közel húsz évet leszámítva – közös „nemzeti elfoglaltságnak” számított, hiszen fontos volt, hogy ez az alapélelmezési termény megfelelő mennyiségben […]
-
Feszült a helyzet, elhalasztjuk a vetésforgót?
A mezőgazdaság évszázados technológiai alapelemét is megkérdőjelezi a német agrárminiszter felvetése.
-
A profitábilis kukoricatermesztés kulcsa az öntözés
Az Anti-Stress Day megmutatta: a mezőgazdaság stresszét a mérésre épülő öntözés, a piaci rutin és a közösség együtt kezeli.
-
A legjelentősebb károsítók a paprikahajtatásban és a védekezés
Ha csak egy picit változtatunk a termesztési körülményeken, akkor sok növényvédelmi akadály kiküszöbölhető

