Almával kezdték, ma már 11 féle termékük van. A szekszárdi Gyűszűbirtokon sikeresen készítenek különféle zöldség- és gyümölcslevet tartósítószer-mentesen. Videónkban bemutatjuk a borászatból indult kisvállalkozást.
Borászatból gyümölcsléüzem
2021.11.17
CÍMKÉK
agrárborászategészségesgyümölcsfeldolgozásgyümölcslégyümölcstermesztésGyűszűbirtokmezőgazdaságtartósítószer-mentes
Kapcsolódó hírek
-
Tényleg lyukas a skótok zsebe
Az elmúlt nyolc évben csak egyszer volt ennél rosszabb a helyzet.
-
Kicsúsztak az optimális vetésidőből az ukránok
Ekkora csúszást nem lehet behozni veszteség nélkül a napraforgó vetésében. A kukorica és a szója lehet a helyzet nyertese.
-
Mégsem lesz annyi brazil kukorica
Az optimálisnál már biztosan rosszabbul alakul az idei brazil termelés. De még így is rekord lehet belőle.
-
Kanada csodát művelt Kínában, majd az olaszokhoz is benézett
A világ negyedik legnagyobb búzaexportőre elképesztően aktív.
-
Kompromisszumokkal kell dolgozni és élni…
Lehoczky György ma is visszajár dolgozni korábbi munkahelye jogutód gazdaságába.
