Almával kezdték, ma már 11 féle termékük van. A szekszárdi Gyűszűbirtokon sikeresen készítenek különféle zöldség- és gyümölcslevet tartósítószer-mentesen. Videónkban bemutatjuk a borászatból indult kisvállalkozást.
Borászatból gyümölcsléüzem
2021.11.17
CÍMKÉK
agrárborászategészségesgyümölcsfeldolgozásgyümölcslégyümölcstermesztésGyűszűbirtokmezőgazdaságtartósítószer-mentes
Kapcsolódó hírek
-
Információszerzés és döntéstámogatás az agráriumban
Meghívó országos felmérésre értékes ajándékokkal és érdekes információkkal.
-
Szója kerül a repce helyére Ukrajnában, ez a vége
A szója továbbra is az egyik legvonzóbb termény az ukrán gazdák számára.
-
Öntözési kihívások – szakmai webinárium a megoldásokról
Az agrárium öntözési kihívásait és megoldásait tárgyalja a Kukorica Kör webináriuma – regisztráljon még ma!
-
Hi-tech konténerfarm: olcsóbb, mint az üvegházas kertészet
A kisebb farmok számára is megfizethető, egyszerűen üzemeltethető robotkertészetet alkotnak.
-
Pánikban a malmok: 180 ezer a durumbúza tonnája
Egy vagyont ér most ez a gabona.