Az ömlesztett áruk raktározásáról indítanak képzést felnőtteknek, ami magában foglalja a tárolási körülményeket, a mintavételt, a termény kezelését és a modern technikák bemutatását.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Felnőttképzési és Szaktanácsadási Központja által szervezett képzést (B/2020/003047) olyan iparági szakértők tartják, akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a mezőgazdasági termények raktározásában és kereskedelmében:
- Fekete Katalin, Adony Logisztikai Központ Kft.
- dr. Berta László, Dunagabona Kft.
- Kiss Péter, Magyar Gabonaszövetség
- Lőcze István, SGS Hungária Kft.
- Párkányi Gábor, Mertcontrol Hungary Kft.
A résztvevők
- megismerik az ömlesztett mezőgazdasági termények raktározásának biológiai, fizikai és technológiai alapjait;
- elsajátítják a minőségmegőrzéshez szükséges technikai és adminisztrációs folyamatokat;
- képessé válnak a leggyakoribb raktározási problémák azonosítására és kezelésére;
- megismerik a raktározás jogi hátterét és a legmodernebb tárolási rendszereket;
- elsajátítják a gyakorlati munkafolyamatokat iparági szakértők segítségével.
A képzés kétszer 8 órát vesz igénybe (elméleti és gyakorlati nap), a költsége 75 ezer Ft + áfa.
A részletes tematika, a képzés időpontjai és a jelentkezés itt érhetők el.
A jelentkezési hatéridő: március 14.
Figyelem, indulnak beruházási pályázatok is a szárítók, tárolók létesítésére: