fbpx

Új webáruház – megújult a HABI

Írta: Mezőhír - Hirdetés - 2021 augusztus 11.

A digitális kihívásoknak megfelelve egy nagy lépést tett a HABI Kft. A régi rendszer kisebb-nagyobb ráncfelvarrásokkal 2011 óta működött, így eljött az idő, hogy teljesen új, minden szempontból modern alapokra helyezzék webshopjukat.

 

A legnagyobb kihívás abban rejlett, hogy olyan felületet tervezzenek, amely magában hordozza a régi erényeit és elrendezésében, funkcióiban semmivel sem ad kevesebbet, mint elődje. Webáruházuk 2011-ben indult, és a 10 éves jubileumra, figyelembe véve a felhasználói visszajelzéseket, valamint a napi munkák megkönnyítése érdekében álltak neki a fejlesztésnek, aminek eredményeként a megújult webáruház sok új funkcióval rendelkezik.

Mind kinézetében, mind a termékeket illetően jelentős változáson ment keresztül az oldal. A reszponzív, mobilbarát oldalra folyamatosan kerülnek fel új termékek, és egy továbbfejlesztett, interaktív keresési funkcióval is rendelkezik, hogy vásárlóik sokkal könnyebben rátaláljanak a keresett termékekre.

 

Habi webáruház

 

A főmenü is átalakításra került, a HABI 5 főkategóriára osztja a 34 500 jelenleg megtalálható termékét, válogathat a traktor- és járműalkatrészek, kertészet, erdészet és állattenyésztés, komplett munkagépek, munkaeszközök, munkagép és eszközalkatrészek, illetve műhely, szabványos alkatrészek között.

Mostantól egyszerűbben kereshetik meg a látogatók a különböző alkalmazási területekre megfelelő alkatrészeket, munkagépeket és kiegészítőket, illetve azok termékadatait és a vonatkozó dokumentációkat. Új képformátumok kerültek feltöltésre, egy-egy cikk mellett több kép is szerepel, de a felhasználó számos helyen találhat méretezett ábrát vagy műszaki rajzot, mely nagyban megkönnyíti az otthoni vásárlást.

Az általuk forgalmazott márkákat egy kattintással elérhetővé tették, és a jövőben számos segédletet kínálnak, melyek ingyen és bármilyen eszközről elérhetőek és letölthetőek lesznek.

A megújult webáruház a webaruhaz.habi.hu webcímen érhető el.

 

HABI