fbpx

Phylazonit: Tripla A minősítés a Bisnode-tól

Írta: Szerkesztőség - 2021 június 24.

A Phylazonit nemcsak a talajközpontú gondolkodás és a baktériumkészítmények elterjesztésének úttörője Magyarországon. Az elmúlt öt évben folyamatosan a hivatalosan megbízhatónak minősített cégek közé sorolják.

 

5 éve a legjobbak között

Évtizedek szakmai megalapozottságával, folyamatos fejlesztésekkel és kísérletekkel, hosszú és szisztematikus építőmunkával, az ország egyik vezető baktériumkészítmény gyártó és forgalmazó cégévé váltunk – értékelte a Bisnode tanúsítvány újbóli odaítélését a Phylazonit termékeket gyártó Agrova Kft. vezetése. Közleményük úgy fogalmaz: büszkék rá, hogy cégük a Bisnode objektív cégminősítése alapján már 5 éve a legjobbak között szerepel, s nagy megtiszteltetés, hogy 2021-ben a legmagasabb, AAA (tripla A) arany tanúsítványt kapták meg.

 

Bisnode

 

Bizalom és üzenet

„Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode üzleti információszolgáltató tanúsítványa valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon. A tripla A minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 százaléka rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony” – emlékeztet az Agrova közleménye. Hozzáteszik: „Bízunk abban, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében.”

 

Phylazonit Bisnode

 

 

Új szemlélet a termőföldért

A vállalat mindemellett továbbra is síkra száll azért, hogy a mezőgazdasági művelésű termőtalajokat javító termékek és szemlélet minél szélesebb körben való megismertetése hozzájáruljon a környezet védelméhez. „Célunk, hogy alapfilozófiánkkal és a több évtizedes mezőgazdasági tapasztalatunkkal, példamutatásunkkal hozzájáruljunk egy újfajta szemlélet kialakulásához. A Bisnode tanúsítvány a piacon bizalmat, kiszámíthatóságot sugároz; ez még nagyobb lendületet ad, hogy küldetésünket elvégezzük, miszerint ’Szívügyünk a termőföld!’”