fbpx

A Corteva termékei több kategóriában kiválónak bizonyultak

Írta: Szerkesztőség - 2020 szeptember 20.

Az innovatív vállalat világszinten alakítja a növényvédőszer-gyártás jövőjét.

A Corteva Agriscience bejelentette, hogy több kategóriában is elnyerte az egyesült államokbeli Termékgyártók Nemzeti Szövetsége (National Association of Manufacturers) által megítélt Termékgyártási Kiválósági Díjat (Manufacturing Leadership Award). A díjak az irányítás, a fenntarthatóság, a gyártási ellátási lánc és az operatív működés kiválóságának elismerésére szolgálnak. A díjazott projekteket és gyártási vezetőket egy tapasztalt tagokból álló zsűri választja ki olyan teljesítmények alapján, amelyek értéke világos és meggyőző, amelyek gazdasági szempontoknak is megfelelnek, és más kézzelfogható eredményeket is hoznak. Minden kategóriában több nyertest is hirdetnek, közülük kategóriánként egy nyeri el a Kiemelkedő Teljesítmény Díjat (High Achiever’s Award).

 

 

Kiemelkedő technológiai eredményeiért a Corteva Agriscience az alábbi kategóriákban nyert díjat:

  • Operatív Működési Kiválósági Díj (Operational Excellence Leadership Award) az Arylex ™ hatóanyagának gyártása során alkalmazott Direct Coupling eljárásért – ez az innováció hatékonyabb gyártási folyamatot eredményezett, amely során nőtt a termelési kapacitás, miközben jelentősen csökkent a hulladék mennyisége;
  • Gyártási Ellátási Lánc Kiválósági Díj (Supply Chain Leadership Award) a Corteva Agriscience termékeinek előállítása és csomagolása terén alkalmazott, az ökológiai lábnyom optimalizálását célzó programjáért, amely a végső gyártási fázist regionális szinten valósította meg, így közelebb hozta azt magához a fogyasztóhoz is;
  • Fenntarthatósági Kiválósági Díj (Sustainability Leadership Award) az Inatreq™ Active gyártása során alkalmazott fejlett technológiáért, amely magába foglalja annak a fenntartható és hatékony gyártási eljárásnak a kifejlesztését, amelynek köszönhetően ez a természetes eredetű gombaölő szer a piacra került.

 

Ezen felül, Juan Banales, a Corteva Agriscience pittsburgi üzemének karbantartási csoportvezetője elnyerte az Új Generáció Kiválósága Díjat. „Ezek az elismerések a Corteva Agriscience vállalatot az iparág azon vezető vállalatai közé emelik, amelyek globális szinten alakítják a gyártás jövőjét” – mondta Balaji Venkataraman, a Corteva Agriscience globális gyártási és technológiai igazgatója. A Corteva a díjakat a Termékgyártási Kiválósági Díjak Gáláján veszi át, amelyet virtuális esemény formájában 2020. október 8-án tartanak meg.