fbpx

Elkészült a Gabonakutató 2020-as őszi fajtaajánlata

Írta: Szerkesztőség - 2020 június 04.

Megjelent a Gabonakutató idei őszi fajtaajánlata, benne őszi búza-, tönköly- és durumbúza-, tritikálé-, zab-, árpa- és káposztarepcehibridek és -fajták.

 Több évtizede az értékes hagyományokra és a legmodernebb utakra építve végezzük nemesítői tevékenységünket, hogy létrehozzuk a jó vetőmagot, ami a legjobb minőséget és hozamot garantálja. A szegedi búza fogalom szektorunkban. Hazai kukoricánk, repcénk, szójánk kimagasló teljesítménye, de cirok-, tritikálé-, durumbúza-, árpa-, zabkínálatunk meggyőző hozama egyaránt garantálja a dinamikusan növekvő partneri hálózat erősödését.

 

Újdonságokban nincs hiány!

Az idei évtől rendelhetők tavaly elismert új búzafajtáink: a GK Magvető és a GK Zete, továbbá tavaly elismert tritikálénk: a GK Temes, illetve árpánk: a GK Aréna.

Három új őszi búzafajtával és egy őszi árpával bővült az idei évben kínálatunk: új korai érésű búzafajtánk a GK Szereda, új középérésű fajtáink a GK Déva és a GK Börzsöny, új árpafajtánk pedig a GK Fórum.

Az idei katalógusban új oldalon megtalálható vetőmag-előállító és -forgalmazó partnereink listája is.

Pontosan tudjuk, hogy a magyarországi gazdák igényesek. A vetőmagra, a technológiára, a környezetünkre, a logisztikára épp úgy, mint a tudásfejlesztésre, a megújulásra.

A Gabonakutató őszi katalógusa elérhető a www.gabonakutato.hu honlap főoldaláról és letölthető a képre kattintva: