fbpx

Háromszoros kalászos gombaölő szer ajánlat: Wirtuoz® Trio P kereskedelmi csomag!

Írta: Szerkesztőség - 2020 április 14.

Az idei tél enyhe hőmérséklete és csapadékviszonyai miatt már most megkezdődtek a szántóföldi munkák a földeken, azonban nemcsak a tápanyag-utánpótlásra kell figyelmet fordítani, hanem érdemes kultúráink egészségügyi állapotára is gondolni.

Az enyhe tél és korai kitavaszodás következtében a kalászos területeken várható korai kórokozó-fertőzés megelőzésére három gombaölő szert tartalmazó kereskedelmi csomagunk áll rendelkezésre idén tavasszal.

Összetétele lehetőséget nyújt a korai lomb-, és a későbbi lomb- és kalászvédelemre is.

Korai kezelés: Optimo® Care és Talius® kombinációja

Miért is választottuk levélbetegségek ellen az Optimo® Care és Talius® kombinációját?

· A Talius® a lisztharmat elleni védelemről gondoskodik a proquinazid hatóanyagával. A spóracsíra gátlása mellett a növény természetes ellenállóképességét is aktiválja.

· Az Optimo® Care (strobilurin) a rozsdafélék és szeptória ellen hatékony.

· A két készítmény kombinációja optimalizált hatásspektrumot eredményez, ennek köszönhetően a kezelés a gabonafélék összes lombot károsító betegsége ellen hosszantartó, megbízható védelmet nyújt.

· Tankkeverékben: Optimo® Care 0,5 l/ha + Talius® 0,25 l/ha dózisban javasolt kipermetezni bokrosodástól.

Wirtuoz®: háromszoros védelem Fusarium fajok ellen!

· A tebukonazol, a prokloráz és a proquinazid hatóanyagokkal, gázosodó hatással.

· A kalász védelmére a csomagban lévő Wirtuoz® gombaölő szert 1 l/ha dózisban, virágzás kezdetén kijuttatva használhatjuk leghatékonyabban.

Hatoss Fanni
gombaölőszer-termékmenedzser
Corteva Agriscience

 

További információért érdeklődjön a Corteva Agriscience növényvédőszer-szaktanácsadójától, vagy látogasson el a www.corteva.hu weboldalra!

Az Optimo® Care gombaölő permetezőszer azonos a 04.2/1119-1/2017 NÉBIH-számon engedélyezett Retengo gombaölő permetezőszerrel.
Az Optimo® Care a BASF SE bejegyzett márkaneve.
A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!