fbpx

A Hermanos Garcia, Spanyolország vezető pótkocsigyártója már Magyarországon is elérhető

Írta: Szerkesztőség - 2019 november 27.

Minőségi, de megfizethető pótkocsit keres? Ne keressen tovább!

 

 

A több mint 110 éves múlttal rendelkező, jelenleg is családi kézben lévő cég székhelye Spanyolországban, Penafielben található. A Hermanos Garcia-nál dolgozók elhivatottságát, illetve termékeik minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 16 egymást követő év óta Spanyolország első számú pótkocsigyártójának számítanak, és termékeiket jelenleg minden kontinensen értékesítik.

Partnerünk meghívásának eleget téve ellátogattunk a spanyol gyárba, hogy saját szemünkkel győződhessünk meg a minőségről, illetve a gyártási körülményekről.

Termékeiket saját gyártási koncepciójuk szerint állítják elő: a járművek és eszközök saját tervezésűek, termékfejlesztésüket és gyártásukat a legjobb beszállítókkal együttműködésben végezik, beépítve a legújabb technológiákat, például a lézerek alkalmazását és az acélfeldolgozás más innovatív módszereit.

Moduláris gyártási folyamatot követnek, ami azt jelenti, hogy a pótkocsi összeszerelése és hegesztése csupán néhány órát vesz igénybe, ügyelve a minimális hegesztés megtartására, ezáltal is növelve a gépek tartósságát. Naponta akár 10 pótkocsit is legyártanak, éves szinten ez szám kb. 500-ra tehető. Hegesztőrobot biztosítja a pontos, nagy szilárdságú hegesztővarratokat. Az acél szerkezeti elemeket keresztvarrat nélkül, egy darabból sajtolják. A festés, korrózióvédelem három rétegben készül, hőkamrában történő szárítással. A festés előkészítéseként szemcseszórást alkalmaznak.

 

A gyártó fő profilja:

  • pótkocsik (3–40 tonna), teknőplatós, moduláris vagy többfelhasználású (takarmányhoz, állatszállításhoz, gépek szállításához, szalmabálákhoz, takarmányhoz, gyümölcsös ládákhoz és big-bag zsákokhoz),
  • trágyaszóró (2–30 m3),
  • tartálykocsik (4 000 l-től 30 000 l-ig),
  • műtrágyaszóró (3–18 m3).

 

Termékfelelős:

Turger Béla
+36 30 998 6872

www.goldcornsro.com

Tel: + 36 20 921 7067
E-mail: [email protected]