fbpx

Keresse a megfelelő vetőgépet, erőgépet, ekét az őszi munkákra a Lakkos Kft. kínálatából!

Írta: Szerkesztőség - 2019 szeptember 11.

Az általunk forgalmazott Matermacc és Solano gabonavetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik megfizethető és prémium minőségű gépet szeretnének.

A különböző típusú modellek elérhetők egy- és kéttárcsás kivitelben, 500 literes magtartálytól egészen akár 1 000 literesig, 3 és 4 méteres munkaszélességben, a legmodernebb anyagminőséget felhasználva és makulátlan kivitelezéssel. Bemutatkozik nálunk a Matermacc magyarországi újdonsága is, az AS-UST, ami lehetővé teszi a gabonafélék, repce, szója művelés nélküli – vagy minimális művelésű – tarlóba történő vetését. A gép használatával a gazdák költséget tudnak csökkenteni, ezzel egy időben pedig nagyobb profitra tehetnek szert.

HATTAT típusú traktorjainkat ügyfeleleink előszeretettel vásárolják az MTZ traktorok kiváltására, az 50 és 113 lóerő közötti tartományban. Mindegyik modell eredeti Perkins-motorral van szerelve, ami a megbízhatóság és a takarékosság megtestesítője világszerte. Új, korszerű motorral szerelt modelljeinket verhetetlen, bevezető áron kínáljuk, és a kifutó modelljeinket is akciósan adjuk. Keressen minket mielőbb a kedvező ajánlatokért!

Ha ősz, akkor itt a szántás ideje! Az ekék piacán a megfizethető, de üzemanyag-takarékosságot és igényes, megbízható munkát biztosító termékek hiánya ösztönzött minket arra, hogy megalkossuk saját, hihetetlenül olcsó és megbízható LKS Euro ekecsaládunkat. A gépek 80 cm-es gerendelymagassággal és 100 cm-es eketestosztással rendelkeznek. Ezek a termékek 3, 4, 5, illetve 6 fejes kivitelben, réselt és teli kormánylemezzel egyaránt elérhetőek.

Mindezek mellett teljes termékpalettával állunk partnereink rendelkezésére, legyen szó bármilyen szántóföldi vagy kertészeti munkálatokról.

Keressen minket már három telephelyünkön és országos értékesítőhálózatunkon keresztül!


Lakkos Kft. – Megfelelő minőség korrekt áron!
Értékesítés – Kézér Zsolt

Tel.: +36-30/645-8293
[email protected]
Albertirsa, Szentmártoni út 60.
Tel.: +53/386-854
Nyíradony, 471-es főút

Tel.: +36-30/421-8290
Kiskunhalas, Átlós u. 25.
Tel.: +36-30/958-4933