fbpx

Vektor multifunkcionális eszköz

Írta: Szerkesztőség - 2019 június 02.

Az ID DAVID DE típusú szerves-, ill. műtrágya-kijuttató egy olyan multifunkcionális eszköz (megfelelő kiegészítőkkel), amelyik a traktor hidraulikakörét használva lehetővé teszi a tökéletes kalibrálást és az anyag egyenletes szórását és kijuttatását.


ID DAVID DE multifunkcionális trágya- és pelletkijuttató

Képes a talajba juttatni (mélységállítási lehetőséggel) vagy egyenletesen a felszínre szórni az anyagot akár szőlőben vagy gyümölcsösben egyaránt. Az eszköz multifunkcionalitása abból ered, hogy a számos kiegészítőnek köszönhetően sokrétű munkát lehet vele végezni. Szerves trágya, műtrágya, szőlőtörköly vagy mész, pellet kijuttatására is egyaránt alkalmas.

A gép alapfelszereltségben képes a munkamélység és szállítási helyzet állítására, erősített, hidraulikus hajtású letolólánccal rendelkezik, amely kopásálló. Alaptartozék a közútivilágítás-készlet, fénycsíkokkal kiegészítve, a hátsó torlasztóajtó, melyet automatikusan lehet nyitni és zárni, valamint a csuklópontos vonórúd, amely akár 90°-os szögig engedi a fordulást.

A standard trágyaszóró trapéz formájú tartálykivitelezéssel rendelhető, opcióként (felár nélkül) speciális gömbölyített tartállyal is elérhető gyümölcsösbe, ill. szőlőbe. A támasztóláb magassága állítható, szóló lazító a normál modelleknél alapfelszereltség. Térfogat tekintetében 2,5 m3-től egészen 13 m3-ig választhatunk a modellek közül. Opcionálisan választható a géphez: szórótányér, ürítőrámpa (pl. szőlőtörköly), oldalra kihordó szalag (végén szórótányér), műtrágya-átépítő készlet, automatikus csatlakozási rendszer (traktor-munkaeszköz között), dupla lazító közvetlenül a földbe juttatáshoz, kamerarendszer stb.

Bővebb információk: http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/

CÍMKÉK