fbpx

Mert a 100. – mint mindig – jutalmat érdemel!

Írta: Szerkesztőség - 2019 április 11.

Legyen Ön a századik elégedett partnerünk! Igen, közeledünk a 100. projektünkhöz! A Béker-Váz Kft. 2011. július 6-án alakult, a cég 8 éve működik ezen a néven, de a kft.-t több évtizedes múltra visszatekintő mérnöki gárda működteti.

Az alapítók köre a 90-es években virágzó Béker, majd később Butler névre hallgató, több száz hazai és nemzetközi referenciával rendelkező multinacionális cégnél dolgozott, valamint a K-Corp és Kerülőváz néven ismertté vált gazdasági társaságoknál tevékenykedett. Ez utóbbi vállalatok a gazdasági válság áldozatai lettek, de a cég meghatározó személyei úgy döntöttek, hogy a kapcsolati tőkéjüket, mérnöki tudásukat, tapasztalataikat nem hagyják veszni. Így alapították meg a Béker-Váz Kft.-t, ahol kamatoztatták szellemi tőkéjüket. Korábbi kapcsolataikat továbbépítve a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb alvállalkozói kört alakították ki.


Tudásunk megszerzését az évtizedek során megépített projektek sokaságának köszönhetjük

Az elmúlt években alapvetően a mezőgazdaság területéről kaptunk megkereséseket, melyeknek köszönhetően:

– Építettünk számos sertésólat, juh- és tehénistállót, ahol megtanultuk, hogy alaposan fel kell mérnünk és figyelembe kell vennünk megbízóink elvárásait, mert az így elkészült létesítmények optimálisan alkalmazkodnak az épület betöltendő szerepéhez, valamint az ott elhelyezni kívánt állatok tartásához szükséges technológiához.

– Építettünk több terménytárolót, raktárépületet, géptárolót, komposztáló csarnokot, ahol szintén nagyon fontos a beruházóval való pontos igényegyeztetés, hiszen nem mindegy, hogy egy géptárolóban milyen méretű gépekkel szeretnének mozogni, egy terménytárolási funkciókat betöltő épületben milyen terményt kívánnak elhelyezni, és annak be- és kitárolását, esetleg szellőztetését milyen technikai, technológiai megoldással képzelték el.

– Építettünk jó pár ipari csarnokot, melyek létesítésében is otthon vagyunk, legyen szó autószalonról, szórakoztató központról.


Az elkészült létesítmények optimálisan alkalmazkodnak az épület betöltendő szerepéhez

– Emellett még számos egyedi felkérést, igényt teljesítettünk, többek között – csak néhány igazán különlegeset megemlítve – bocsátottunk vízre úszóművet a Tiszán, gondoskodtunk stadionok világítási oszlopairól, biztosítva ezzel a napnyugta utáni sportolási lehetőséget, de egyedi tetőszerkezeteinkkel is védtünk már meg ifjúsági centrumokat hótól és esőtől. Készítettünk acélszerkezetű előtétfalakat, dizájnelemeket – és sorolhatnánk még.

A legtöbb esetben úgy érkeznek az ajánlatkérések, hogy csak minimális információkat kapunk a megépíteni kívánt épülettel kapcsolatban: leginkább a befoglaló méreteket és az épület funkcióját adják meg az érdeklődők. Ilyenkor vesszük hasznát több évtizedes csarnoképítési megbízások során szerzett sokrétű tapasztalatainknak, mert egy funkció meghatározásával már nagyjából látjuk, hogy adott esetben hol milyen kialakítású és teherbírású szerkezetekben kell gondolkodnunk. Tudásunk megszerzését az évtizedek során megépített projektek sokaságának köszönhetjük. Jelenleg, Béker-Váz Kft.-ként, egy mérföldkőhöz érkezve közeledik a 100. megbízásunk kivitelezése.


Az elmúlt években alapvetően a mezőgazdaság területéről kaptunk megkereséseket

Ebből az alkalomból, belénk fektetett bizalmukat megköszönve ajándékkal készültünk. A kft. vezetősége úgy döntött, hogy a századik projekt megrendelőjét megajándékozza. Természetesen (mint mindannyiunknak) az ár egy nagyon fontos szempont. Ezért úgy döntöttünk, hogy a 2019ben érvényben lévő listaárból 10% kedvezményt adunk a szerencsés századiknak.

Várjuk megkeresését, hogy Ön lehessen a 100. elégedett partnerünk.

Nálunk közös A-CÉL!

Tornyai Gabriella
divízióvezető
Mobil: + 36 20 595 31 80
Email: [email protected]
Tel/fax: + 36 42 785 169
Email: [email protected]
www.bekervaz.hu

 

 

CÍMKÉK csarnok