fbpx

A minőség megtérül

Írta: Szerkesztőség - 2018 szeptember 28.

A PÁPAY Competence, Szivattyúk és Rendszerek Kft. neves gyártókkal együttműködve forgalmaz és telepít víz-, szennyvízgépészeti termékeket, berendezéseket és ezek perifériáit:

  • kútgépészet, szűrők, kútfejek, CAKK termelőcsövek,
  • víz-, szennyvíz- és trágyaszivattyúk, keverők, merülőmotoros kivitelben is,
  • szerelvények, idomok, aknasüllyesztés, komplett gépészeti szerelés,
  • távadók, kapcsolók, mérőműszerek, frekvenciaváltók, komplett vezérlések.

A feladathoz és az adottságokhoz igazodva méretezzük, választjuk ki az optimális berendezéseket, gyártjuk le azok kiegészítőit a leendő üzemeltetővel szoros együttműködésben. Kényesen ügyelünk arra, hogy partnereinknek korszerű, jó minőségű, hosszú élettartamú termékeket javasoljunk. Egy beruházás hosszabb távra szól, azt üzemeltetni kell: nem az ár, hanem az ár/érték arány a fontos!Szakmai tapasztalatunk és kiterjedt gyártói, kivitelezői hátterünk révén, az értékesítésen túl, rekonstrukciók vagy új komplett rendszerek tervezését, kivitelezését is vállaljuk. Referenciáink a kútgépészet vagy az ivóvíz-ellátó szivattyúgépházak rekonstrukcióitól, komplett öntözővíz-kivételi műveken át, a hígtrágyakezelő rendszerekig egy sokszínű, nagy hozzáértést igénylő területen bizonyítják, hogy hosszú távon csak az igényesség a kifizetődő.

Nem lehet „egy kicsit” szivattyútelepet építeni.

Alig létezik valami, amit valaki rosszabb minőségben egy kicsit olcsóbban el ne tudna adni és azok, akik csak az ár szerint orientálódnak, áldozatul esnek az ilyen machinációknak.

Egyáltalán nem okos dolog túl sokat fizetni, de még ostobább túl keveset fizetni valamiért.

Ha egy beruházást kicsit magasabb áron valósítunk meg, elvesztünk egy kevés pénzt, de ha túl olcsón, akkor mindent elveszíthetünk – a termék, a rendszer nagy eséllyel nem tudja majd megfelelően és költségkímélően ellátni feladatát.

Keressen minket igényével, elképzeléseivel, közösen biztos jól megoldjuk, és azt követően sem hagyjuk magára!

SZERZŐ:
PÁPAY JENŐ