fbpx

Színesedő McHale termékpaletta

Írta: Szerkesztőség - 2018 június 06.

Új termékkörrel, a rendrakókkal bővült a szálastakarmány betakarításra specializálódott McHale cég termékkínálata. A McHale R68-78 középrendképző ideális gépe lehet azoknak a felhasználóknak, akik már a rend készítése során, egy jól átszellőztetett rendképzéssel, a legjobb minőségű takarmányt szeretnék elérni.

A McHale R68-78 egy elforduló függesztőszerkezeten keresztül csatlakoztatható a traktor alsó függesztőkarjaira. Innen kapnak vezérlést a gép mozgatására szolgáló kormányzott kerekek is. A McHale rendképző rotorjai egy „Y” hajtóművön keresztül egyedileg kapnak hajtást. A rotorok központi felfüggesztései egyenletes talajnyomást biztosítanak a rotorok számára a rotorok teljes munkaszélességében. A három dimenzióban elmozduló függesztőrendszer kiváló talajkövetést nyújt a rotorok számára a különböző talajviszonyok között. A McHale rendrakók a nagy teljesítmény mellett kíméletes terménykezeléssel párosulva, tökéletes rendképzést kínálnak.

A villatartó karokon található villák tiszta, szennyezetlen takarmányt szállítanak a rendbe a rendrakás során. A villák magasságállítása a magasságjelzők segítségével könnyen beállítható. A magasságállítás mellett a villák vezérlőpályájának szöge is állítható, meghatározva így azok felszedési és lerakási pontjait, attól függően, hogy milyen fajta növény összeszedéséről van szó.

A McHale R68-78 középrendképző változtatható munkaszélességeket kínál 6,8 és 7,8 m között. A munkaszélesség hidraulikusan állítható be a traktorkabinból. Az R 68-78 rendkezelő több rend egy rendbe történő összerakására, vagy szőnyegrendből egy rend képzésére használható. A közúton történő szállításhoz a rotorok felhajtása után azok lesüllyeszthetőek és rögzíthetők a szállítási helyzetbe, 4 méter alatt tartva ezzel a szállítási magasságot a villatartó karok kiszedése nélkül. Az R68-78 rendképző szétnyitásakor a terményterelő ponyva automatikusan a munkahelyzetbe süllyed. A szállítókerekek tengelye és kialakítása védi és biztosítja, hogy a lehető legtisztább termény kerüljön a rendbe. A McHale rendkezelők kifejezetten a rotorok táblavégi fordulókon történő kiváló kiemelésére lettek tervezve. A McHale R68-78 alapfelszereltségként 380/55-17 méretű kerekei tökéletes stabilitást nyújtanak a közúton történő haladáskor, munka közben pedig mérséklik a talajtaposást. A rendképzők mellett bálázók, bálacsomagolók, bálabontók, fűkaszák, illetve különféle bálamegfogó adapterek is a McHale termékkínálatába tartoznak. Ha a gépekkel kapcsolatban további részletek is érdeklik, keressen bennünket!

SZERZŐ: SZABÓ TIBOR