fbpx

Kverneland-újdonságok: IsoMatch Tellus PRO

Írta: Fodor Mihály - 2017 október 27.

IsoMatch Tellus PRO – Legyen Ön is PRO a hatékonyság növelésben!

Spóroljon az inputokon, az időn és a költségeken

A 2017-es évben IsoMatch Tellus PRO egészíti ki a meglévő IsoMatch termékcsaládot. A továbbfejlesztett hardver és szoftver eszközök segítségével az IsoMatchTellus PRO az ideális választás azoknak, akik egy univerzális terminált szeretnének a traktorukban használni.

 

 

Legyen PRO az input-, idő- és költségmegtakarításokban

A mezőgazdaság az egyedi kézi munkából indult ki, és innen érte el a mai modern precíziós termelési eljárásokat. A technikai vívmányoknak köszönhetően a precíziós gazdálkodás óriási hatással van a klasszikus mezőgazdasági munkára szerte a világon. A modern gazdálkodók nyitottak az új, hatékonyabb, könnyen üzemeltethető, modern gépekre, amelyekkel nagyobb hozamokat érhetnek el. Azért, hogy mindez elérhető legyen, a Kverneland Group létrehozta az IsoMatch Tellus PRO Univerzális terminált.

Az IsoMatch Tellus PRO a központ az ISOBUS-os munkagépek csatlakoztatásakor. Ez a terminál nyújt segítséget ahhoz, hogy a munkagépeinkből és a növényeinkből kihozzuk a maximumot, úgy, hogy emellett még a növényvédőszer-, műtrágya- és vetőmag költségeinken is spórolni tudjunk, az automata szakaszvezérlést és változó dózisú kijuttatást használva. Az egyedi két képernyős kijelző segítségével a gazdálkodónak megvan az a lehetősége, hogy egy időben két munkagépet tudjon felügyelni és irányítani.

A technológia gyorsan változik

A gyorsaság a kulcsszó ennek a terminálnak az esetében. A legújabb processzornak köszönhetően a bekapcsolást követő 30 másodpercen belül a rendszer készen áll a működésre. Az új hardver eszköznek köszönhetően több funkciót és nagyobb méretű applikációkat is tud kezelni, amelyek a jövőben várhatóak. Ebbe nem számoljuk bele a jelenleg is működő automata szakaszvezérlést, változó dózisú kijuttatás funkciókat és az újonnan megjelenő automatakormányzást, az IsoMatch AutoDrive-E-t.

Mint egy PRO

A szakaszvezérlő program, a GEOCONTROL2 hatótávolsága a kezdés pontjától számított maximális 2 km-ről 10 km-re emelkedett. Ez által az extrém nagy táblák is egyben PROfesszionálisan kezelhetőek.

Egy tiszta jövő

Az új, nagy fényerejű képernyő javítja a kezelő kényelmét. Megnövelt láthatóság nappali viszonyok között és éppen csak fénylő kijelző éjszakai munkavégzés során.

Szerző: Fodor Mihály