fbpx

Timac Agro katalógus 2014

Írta: Szerkesztőség - 2014 július 01.

Miért fontos az őszi kultúrák indítása? Mert nem mindegy,hogy milyen fejlettségi állapotban kezdi meg a téli időszakot a növényállomány és tavasszal mennyi időt és energiát fordít a tél utáni regenerációra. Figyeljünk a talaj javítására, amely hozzájárul a talajok kedvezőbb szerkezetének kialakításához, ami által az őszi és téli időszakban keletkező csapadék többletet a talajok jobban fogják tudni raktározni. Figyeljen a talajban lévő tápanyagok hasznosulásának növelésére, indítsa jól a növényét, segítve gyökeresedését és növelve stressz elleni védelmét. Kérje ÚJ Yield Service szolgáltatásunkat, amely GPS-es talajmintavétellel, bővített talajvizsgálattal, térképes kiértékeléssel és technológiai részletekben kidolgozott akár precíziós szaktanácsadással segíti Önt egy hatékonyabb gazdálkodáshoz.

Kiváló minőségű alapanyagokat használunk fel állattenyésztési termékeink előállítása során is, melyeket a fejlett gyártástechnológiai eljárásnak köszönhetően partnereink veszteség nélkül tudnak használni. A legújabb fejlesztésnek köszönhetően idén 3 új bendőaktívatort vezetünk be a hazai piacra (Nutrirumen, NutrifixHerb,Nutrifertim) mely az ásványi anyagok mellett olyan hasznos összetevőket tartalmaznak, melyek növelik az étvágyat és az emésztés hatékonyságát, aktívan támogatják az immunrendszert, ezáltal fokozzák a termelést és emelkedik a hasznos élettartam. Állattenyésztési ajánlatunk kínál tápanyag-kiegészítő ásványi tömböket, granulált takarmánykiegészítőket és takarmány tartósító termékeket, melyek olyan speciális hatóanyagokat tartalmaznak, mely az állatok termelését és ellenálló-képességét növelik. Portfóliónk alomfertőtlenítő és trágyakezelő készítményeket is tartalmaznak.

Folyamatos innovációnak köszönhetően, tápanyag-utánpótlási termékeinkkel olyan megoldásokat nyújtunk a hazai termelőknek amellyel növelhetik eredményességüket . Termékeink között mind a talajkondícionáló, a mikrogranulátum, a talaj- és növényspecifikus alap-és starter trágyák, gyökérstimulátor, lombtrágyák megtalálhatóak. Minden termékünk biostimulátort tartalmaz, ami csökkenti a stresszhatásokat és aktiválja a növény termelési folyamatait. Idén bevezetett Yield Service szolgáltatással pedig szeretnénk a magyar gazdálkodókat segíteni egy optimális tápanyag-utánpótlási terv kialakításában.