fbpx

TAZER 250 SC – a zöld energia

Írta: Szerkesztőség - 2014 február 27.

Széles hatásspektrumú gombaölő permetezőszer, növénykondicionáló hatással. Védelmet nyújt a kórokozókkal szemben, élettani hatásának köszönhetően elősegíti a tápanyagfelvételt, támogatja az asszimilációt, javítja a vízháztartást, csökkenti az aszály okozta stresszt, lassítja az öregedést.

A TAZER 250 SC készítmény 250 g/l azoxistrobin hatóanyagot tartalmaz, szuszpenzió koncentrátum formájában.

 

 

A TAZER gombaölő és zöldítő hatásának köszönhetően nő a hozam és javul a termés minősége. Alkalmazása növeli a termésbiztonságot és a jövedelmet. A TAZER felhasználható kalászos gabonafélékben, repcében és olajretekben, hagymafélékben, hajtatott zöldségfélékben, spárgában, valamint dísznövényekben. Dózisa növénykultúrától függően 0,8–1,0 l/ha.

TAZER Kombi – Kombinációban még többet nyújt!

A TAZER KOMBI két nagy hatékonyságú gombaölő permetezőszer kombinációja, amelyben a készítmények gombaölő és élettani hatása összeadódik. Még több termés, még jobb minőség, még több jövedelem.

A TAZER KOMBI gyűjtőcsomag összetétele: 2×5 liter TAZER 250 SC + 2×5 liter Mystic 250 EC. A kombináció felhasználható kalászos gabonafélékben és repcében, egyszeri vagy kétszeri védekezésre.

Együttes kijuttatás esetén: Kalászosokban a zászlóslevél védelme érdekében a kalászhányás kezdetén, repcében a virágzás elején javasoljuk kijuttatni.

Osztott kezelés formájában: Kalászosokban a Mystic 250 EC-t a szárba indulás kezdetén vagy virágzásban célszerű kijuttatni. A TAZER 250 SC-t a kalászhányás kezdetén, más gombaölő szerrel kombinálva javasolt kijuttatni. Repcében a Mystic 250 EC-t tél végén, a szárba indulás elején, a TAZER 250 SC-t önmagában (fómás betegség ellen), vagy más gombaölő szerrel kombinálva a virágzás elején javasolt kijuttatni.

Farkas Ádám
termékfejlesztési vezető
Nufarm Hungária Kft.

www.nufarm.hu