fbpx

Weidemann gépbemutató

Írta: Szerkesztőség - 2011 szeptember 26.

Szeretettel meghívjuk az INTERAT ZRT. és a WEIDEMANN közös, rakodógép bemutatójára, mely 2011. október 07-én, pénteken lesz, 10:00 órai kezdettel (2060. BICSKE, Csabdi út 2).

A WEIDEMANN jelen van a legkülönbözőbb szakterületek partnereként, akár a mezőgazdaságban, állattenyésztésben, vagy parkápolásban és kertépítésben, csak úgy, mint az építőiparban, vagy kommunális- és ipari feladatok ellátásában.

A WEIDEMANN gyártási technológiája mindig egy lépéssel a pillanatnyilag elterjedt műszaki színvonal előtt jár. Termékeik kiváló gyártási minősége, az alacsony üzemeltetési költségek, a megbízhatóság, a magas teljesítmény és a hosszú élettartam, gazdaságos és biztos befektetést jelent a termékek teljes élettartama során, továbbá, optimális költség/haszon arányt biztosítanak.

Gépbemutatónk során, Tisztelt Partnereinknek szeretnénk betekintést engedni a WEIDEMANN-gépek színes világába, ahol egy fogadással egybekötött szakmai beszélgetésen szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre, és érdeklődés esetén személyre szabott árajánlatot adnak. Regisztrált látogatóink között értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Üdvözlettel: INTERAT ZRT.