Axiál AgrárgépShow videók 1.

Látta már a január végén tartott AgrárgépShow kiállítás Axiál videóit? A riportfilmekből megismerheti az 5-let Show műsorban szereplő újdonságainkat, tájékozódhat az Axiál 2014-es évi sikereiről, illetve a kiállítás értékeléséről is tájékozódhat.
Nemzetközi Termékfejlesztési nagydíjat kapott az Agrárgépshow-n a CLAAS Disco 3600 RC gumihengeres szársértős tárcsás kasza, amelyet a forgalmazó AXIÁL Kft. a kisebb talajegyenetlenséggel rendelkező, telepített gyepekre ajánl.
A vásárlói igényekhez igazodva a Manitou újra gyártásba vette az MLT 741 120 LSU teleszkópos rakodógépet. A gyár a mezőgazdaságra tervezett gépek palettáján ezzel egy olyan réteget kíván megszólítani, akiknél nagy mennyiségű, nagy tömegű anyagok mozgatását kell megoldani.
Az AXIÁL Kft. immáron második alkalommal töltötte meg a D pavilon teljes területét az AgrárgépShow-n, és mutatta be kínálatát a mezőgazdasági technikák iránt érdeklődő nagyközönségnek.
Az AXIÁL Kft. legnagyobb újdonsága az Agrárgépshow-n a 2015-ben bevezetésre kerülő, mAXI-NET névre hallgató RTK- korrekciós rendszer volt.