szántóföld

Egy gép vásárlásakor ma már nemcsak „a vasat” vesszük meg, hanem a mögötte álló céget is
A szántóföldi növénytermesztők számára a kora tavasz már sok feladatot tartogat.
Letölthető a Nufarm növényvédelmi megoldások 2019, a Szántóföldi kultúrák, valamint a Szőlő- és gyümölcsültetvények növényvédelme 2019 is.
A nagy szántóföldi kultúrák árnyékában húzódnak meg szerényebb adottságok esetén is a sikeresen termeszthető haszonnövényeink.
Génszerkesztés, verseny, vetőmag-díj: merre tart a vetőmagágazat?
Magyarország növénytermesztése az 1950-60-as években a mainál kevésbé volt gépesítve
Gépek, alacsony üzemeltetési ár mellett, szántóföldi, kertészeti, kompakt és univerzális kivitelben egyaránt megtalálhatók.
Jelenleg számos gazdaság pénzügyi helyzete meglehetősen feszült, a következő 12 hónap őket érő kockázatait pedig nehéz kiszámolni.
Az Aminoplant növénykondicionáló készítmény minden fenológiai fázisban az állomány hasznára válik...
A talajművelés során a talaj fizikai tulajdonságainak megváltoztatásával a víz- és levegőgazdálkodási jellemzők javítását célozzuk
A BASF Hungária Kft. Szekszárdon tartotta meg a kalászos-gombaölőszerek jövője elnevezésű rendezvényét, ahol a kalászos betegségekkel kapcsolatos idei aktualitások mellett a cég legújabb lombvédelmi megoldásait mutatta be.
A több mint 60 éves múlttal rendelkező németországi Köckerling gyár Magyarországon is jelen van szántóföldi munkagépeivel.
A mezőgazdasági termelés elsődleges célja a gazdálkodók szempontjából a nyereség realizálása, vagyis az input és output pozitív mérlege.
Halász László egész eddigi életpályája a szorgalmas, kitartó és tudás alapú növényvédős szakirányú munkára épült.
Az osztrák tulajdonú Saatbau Linz egy a szokottnál téliesebb márciusi napon várta kereskedőpartnereit, hogy fajtaajánlataikat, technológiáikat megismertessék a hallgatósággal.
A Zantara, a Bayer kalászos gombaölő szere, a betegségek elleni kiváló védelem mellett egyedülálló módon hat a termést meghatározó élettani folyamatokra is, alkalmazása így garantálja a jó termést és a kiváló minőséget.
A Hardi gépei és megoldásai eleget tesznek a legszigorúbb jogszabályi követelményeknek is, miközben a termelők számára a felhasznált növényvédő szerek maximális hasznosulását igyekeznek biztosítani.
A fenoxiherbicidek elsősorban a magról kelő és évelő kétszikű gyomnövények elpusztítására alkalmasak. [...]
Letölthetők a Nufarm idei kiadványai, melyek a növényvédelmi gyakorlat során felmerülő kérdések megválaszolásához nyújtanak segítséget Önnek. A kalászosok, a kukorica, a repce és a napraforgó, a borsó, valamint a szőlő- és gyümölcsültetvények növényvédelmét összefoglaló kiadványok [...]