hatékony

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ötletversenyt hirdet a mezőgazdaság hosszú távú kihívásaira,
Európa fejlettebb országaiban fokozatos növekedést mutat a biotermékeket preferálók száma
Története második legjobb hazai eredményét érte el a Vaderstad Kft.
Új silókukorica-adapterek dolgoznak a nagy hatékonyságért és a biztos működésért.
Napjainkban a nitrogénműtrágyák széles palettája áll a felhasználók rendelkezésére. A helyes termékválasztáshoz azonban ismernünk kell talajadottságainkat, hogy a legmegfelelőbb összetételű és nem utolsósorban kiváló minőségű, kedvező ár/érték arányú készítményt választhassunk.
A Caffini a 2016-os EIMA kiállításon mutatta be az egyik legkülönlegesebb gyomirtó gépet, a GrassKiller-t. [...]
Magyarországon először a békéscsabai Bayer Farm meghívott gazdái lehettek fültanúi egy nagy bejelentésnek
A BASF Hungária Kft. Szekszárdon tartotta meg a kalászos-gombaölőszerek jövője elnevezésű rendezvényét, ahol a kalászos betegségekkel kapcsolatos idei aktualitások mellett a cég legújabb lombvédelmi megoldásait mutatta be.
Kétévente rendezi meg a nagy múltú Amazonen Werke GmbH nemzetközi gyakorlati bemutatóját Németországban
A napraforgó sikere hazánkban töretlen: talán sosem volt ennyire népszerű termesztett növényeink között, mint manapság.
Azt lehet mondani, már megszokhattuk a késő téli, ill. kora tavaszi időszakban, hogy elsősorban az ország mély fekvésű területein megjelenik a belvíz.
A Vädestad CrossCutter Disc a különböző termőhelyi feltételekhez illeszkedő hatékony talajművelés számos lehetőségét rejti magában.
Az 1973 óta töretlenül fejlődő társaság ma már részvénytársaság formájában igyekszik megfelelni annak a vezérelvnek, amelyet a kilenc alapító szövetkezet...
A világszintű túltermelés miatt fokozatosan csökkenő árakra lehet számítani a növénytermesztésben és az állattenyésztésben egyaránt, amivel szemben a magyar gazdák csak hatékonyságnövelő beruházásokkal vehetik fel a versenyt.
Az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 25 éves története alatt a kiállítás szervezői 2001 óta eddig 18-szor hirdették meg az Állattenyésztési Termékdíj pályázatokat.
Hazánk időjárása – főként a csapadék eloszlását figyelembe véve – egyre kiszámíthatatlanabb, ezért a tavaszi vetésű növényeink kelése és gyomosodása is gyakran heterogén
A posztemergens, tehát állományban történő gyomirtószeres kezelések szerves részét képezik a kukorica gyomszabályozásának.
A BreakMix a Väderstad innovációja, amely szélesebb körű használhatóságot, valamint agronómiai előnyöket biztosít a gazdaságok számára.
Február 8-án tartotta jubileumi partnertalálkozóját és a hozzá kapcsolódó sajtótájékoztatót a Nufarm Hungária Kft....
A robotpilóta rendszerrel jelentős területteljesítmény-növekedés, alacsonyabb gépköltség és kisebb gázolaj-felhasználás érhető el.