Nézze meg a Q-Companion digitális rakodógép-üzemeltető rendszert az AGROmashEXPO-n!Oklevéllel jutalmazta a zsűri

Az idei évben is számos újdonságot láthatnak az AGROmashEXPO, AgrárgépShow mezőgazdasági szakkiállításra látogatók. A 2018. évi Termékdíj verseny szakmai zsűrije Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Logisztika kategóriában Prémium Oklevéllel jutalmazta a Dereland Kft. által forgalmazott Quicke Q-Companion digitális rakodógép-üzemeltető rendszert.

A Q-Companion egy igazi kezelőt segítő rendszer, ami a munkaeszköz helyzete, a raksúly és a karbantartási állapot felügyeletének könnyen használható kijelzőn való egyesítésével kínálja a támogatás új szintjét. A munkaadatok a nap végén letölthetők.

A Q-Companion három fő szerepet tölt be

A rakodó állapotfelügyelete

A Q-Companion lehetővé teszi, hogy a rakodó helyzetét, szögét és fennmaradó emelési teljesítményét a traktor fülkéjében lévő kijelzőn keresztül bármikor felügyelhesse a gépkezelő: mindezek a pontosságot és a biztonságot egyaránt javítják.

Súlymérés

A Q-Companion normál emeléskor kiszámolja és megjeleníti az emelt tömeget, valamint nyomon követi a teljes össztömeget. A kezelő megszabhat egy célsúlyt, s a mérési eredményeket a munka befejeztével letöltheti.

Adaptív karbantartási emlékeztető

Az Ön valós rakodóhasználatára alapozva a Q-Companion emlékezteti, ha elérkezik a kenés vagy a csavarok ellenőrzésének ideje, ami még hosszabb élettartamot, ezzel együtt jobb ár-érték arányt biztosít.
A Q-Companion digitális rakodógép-üzemeltető rendszert az érdeklődők az AGROmashEXPO szakkiállításon is megtekinthetik a Deraland Kft. standján (A pavilon: 108A).

Forrás: agromashexpo.hu