Antonio Carraro Tony 10900 R – A jövő traktoraAz AGROmashEXPO A pavilon, 204C standján találkozhatnak a látogatók az Agrolánc Kft. által forgalmazott Antonio Carraro Tony 10900 R erőgéppel.

Törzscsuklós kormányzású Antonio Carraro Tony 10900 SR

Az összes technológiai újítás megtalálható a hidraulikus első kerék kormányzású Tony 10900 TR és a törzscsuklós kormányozású Tony 10900 SR modellekben. Ezeket a modelleket a gyártó azért hozta létre, hogy nagymértékben javítsa az emberi munkavégzés körülményeit, valamint növelje a hatékonyságot és a precizitást. A vállalat számára elsődleges szempont, hogy az ember és a gép között összehangolt együttműködést alakítson ki.

A Tony traktorral a mezőgazdaságban dolgozó szakemberek megtapasztalhatják, milyen érzés egy jövőbeli erőgéppel dolgozni. Az újfejlesztésű hibrid, hidrosztatikus-robotizált mechanikus hajtómű fokozatmentes sebesség-beállítást tesz lehetővé 10 és 40 km/h közötti sebességtartományban. A rendszer különlegessége, hogy ötvözi a fokozatmentes sebesség-beállítást biztosító hidrosztatikus hajtóművet és a robotizált elektromechanikus váltót: ennek köszönhetően nehéz vontatási feladatok elvégzésére is alkalmas.

Antonio Carraro Tony 10900 TR a hidraulikus első kerék kormányzással

Minden felhasználó saját igénye szerint személyre szabhatja a traktor beállításait. Az ITAC – Intelligens Traktor Antonio Carraro – operációs rendszer speciálisan, az Antonio Carraro gyár fejlesztése a kompakt traktorok felhasználói sámára.

Az egyedi fejlesztésű AIR túlnyomásos fülke Cat. 4 növényvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Forrás: agromashexpo.hu

Fotó: antoniocarraro.it