Tökéletes páros: Case IH Farmall 95a traktor és RB344 körbálázóA Case IH Farmall 95A sokoldalú traktora tökéletesen illeszkedik a gyártó fix kamrás, RB344 bálázójához.

A Farmall 95A sokoldalú és erős, családi gazdaságokban és nagyobb üzemekben is megállja a helyét, hiszen praktikusan illeszthető a teljesítménykategóriában hozzáillő munkagépekhez. Kezelése könnyen elsajátítható, kezelőfülkéje kényelmes és ergonómikus. Kedvező üzemanyag-fogyasztását és csökkentett zajterhelését az FPT motortechnológiának köszönheti, mely már 1900f/percen is maximális teljesítményt nyújt. Váltója teljesen szinkronizált 12/12 sebességfokozatú, mely a bálázáshoz, mint munkafolyamathoz is jól illeszkedik.

A Case IH RB344 fix kamrás körbálázója könnyű vázával és precíz teljesítményével emelkedik ki a kategóriában található bálázók közül. Kis hajtásigénye lehetővé teszi, hogy a Farmall 95A traktorral, de a gazdaságokban használatos univerzális kistraktorokkal is jól dolgozzon. Könnyű vázához, robusztus, tartós kialakítás párosul, mely árával összevetve igazán jó választást jelent versenytársaihoz képest. Karbantartása egyszerű és költséghatékony, pontosan ezért kisgazdaságok közkedvelt bálázója.

Bővebb információ!