QUIVOGNE gépek a magyar piaconA francia QUIVOGNE cég neve még viszonylag újan cseng a hazai gazdálkodók körében, bár az elmúlt évek folyamán több munkagépük is gazdára talált Magyarországon. A QUIVOGNE eddig a francia mellett a kelet-európai, orosz, ukrán és kazah piacra koncentrált.

A francia gazdálkodók között a kis és közepes méretű munkagépek voltak a legsikeresebbek, míg az orosz földeken a legnagyobb, 10-12 méter széles eszközökkel alapozták meg a jó hírnevüket. A gyártó munkagéppalettája igen széles, így a hagyományos nehéztárcsák, rövidtárcsák, lazítók, hengerek és kultivátorok mellett a vetőgépek, műtrágyaszórók és permetezőgépek is megtalálhatók rajta.

Az idei évtől a QUIVOGNE nagyobb hangsúlyt fektet a magyar piacon való jelenlétére. Gyári munkatárs segíti a hazai kereskedőkből álló hálózatot a munkájukban, igyekszik zökkenőmentessé tenni az értékesítés mellett a gépbeüzemeléseket, az alkatrészbeszerzést és a szerviz-/garanciaellátást is.

Rövidtárcsák

Főbb jellemzők: 610 mm átmérőjű, agresszív csipkézettségű tárcsalapok, kb. 950 kg/m gépsúly, 600 mm-es lezáró henger sárkaparóval, szélezőtárcsa a bakhátképződés ellen, hatalmas átömlési keresztmetszet, optimális súlyeloszlás.

Tavaszi magágykészítők

Főbb jellemzők: könnyű felépítésű gép a kora tavaszi munkákra, 32×12 mm-es S- vagy egyenes kapaszárak 10 cm osztással, első sor simító, duplasoros lezáró henger.

Talajlazítók

Főbb jellemzők: robusztus felépítés, nyírócsavaros késbiztosítás, első- és oldalsó szárnyas kések a felső talajréteg keverésére, oldalsó terelőlemez a bakhátképződés ellen, hidraulikusan állítható, duplasoros tüskés henger a lezárásra. 9 késes kiviteltől hidraulikusan felhajtható szárnyrésszel is elérhető.

Sorközművelő kultivátor

Főbb felszereltség: 6 soros, hidraulikusan felhajtható szárnyrészekkel, kocsinként 5 kapával, 32×12 mm-es rugós kapaszárak, 70 mm-es lúdtalpkapák, kb. 850 kg gépsúly, sorvédő tárcsa, sorvezető tárcsa.

Szántóföldi kultivátor

Főbb felszereltség: 10 db merevszárú kapa nyírócsavaros biztosítással, 3 soros elrendezés, 80 cm vázmagasság, egyengető tárcsasor a kapaszekció után, kb. 1 700 kg gépsúly, oldalsó terelőlemez, 600 mm-es lezáró henger sárkaparóval, 320 mm-es szárnyas kapák.


Kereskedőpartnereink a munkagépekhez kedvező finanszírozási ajánlatot és a gépekkel kapcsolatos teljes körű felvilágosítást tudnak nyújtani.

Amennyiben Önnek további kérdése merülne fel, látogassa meg a QUIVOGNE honlapját:

www.quivogne.hu vagy keressen telefonon:
Gazsi Zsolt: +36-30/558-4918


Ez a cikk a GÉPmax 2016/02 - februári számában jelent meg.