Állatbarát szállítás: új Fliegl állatszállító pótkocsi a piaconA Fliegl cégcsoport tovább bővítette termékpalettáját. A TTW 100 Noah és a TTW 120 Noah állatszállító pótkocsikkal a Fliegl már az állatszállítás területén is jelen van. Az állatszállító pótkocsival gyors, egyszerű és biztonságos a szarvasmarha, sertés, kecske, juh vagy más haszonállat szállítása.

A pótkocsi hátulja egy rámpa is egyben, így az állatok ki- és beszállítása egyszerű, gyors és könnyű munkafolyamat. További előnye a központilag állítható elválasztó rács. Ezzel egyszerűen, s könnyedén külön lehet választani az állatokat egymástól, s így a szállítás közbeni nyugtalanság könnyebben kezelhető. Az elválasztó rács ezen kívül megkönnyíti az állatok be- és kiszállását is.

Elöl, a jobb oldalon egy külön ajtó biztosítja az állatok ellátását. A csúszásmentes padló – préselt falemezborításból – szériatartozék. Aki a szállítást még állatbarátabb formában szeretné megoldani, annak lehetősége van – opcióként – gumiborítású padlót választani, amelyre szalma szórható. A pótkocsi oldalfalai a jól bevált Fliegl modulrendszerből készültek. Szintén opcióként tetőponyva is választható.


Ez a cikk a GÉPmax 2014/12 - decemberi számában jelent meg.