500.000 Manitou!A reggeli órákban került sor az 500.000. Manitou MLT 735-ös teleszkópos rakodógép átadására Baján, melyet a Zom Kft. vásárolt meg. Az átadáson François-Frédéric Piffard, a Manitou értékesítésért és marketingért felelős alelnöke is jelen volt.

Ma reggel negyed kilenckor a bajai telephelyén adta át Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Sáfrány Márió Manitou termékmenedzser, Orosvári Gábor területi képviselő, valamint François-Frédéric Piffard, a Manitou értékesítésért és marketingért felelős alelnöke az 500.000. Manitou MLT 735-ös teleszkópos rakodógépet a közel 1200 hektáron gazdálkodó Zom Kft. képviselőinek.

A zombai Zom Kft. képviseletében Misóczki István tulajdonos és fia, Balázs volt jelen, akik egy oklevelet és egy lézerrel vágott és gravírozott, fából-fémből készült Manitou MLT 735-ös rakodót ábrázoló emlékplakettet vehettek át Harsányi Zsolttól és egy-egy Manitou makettet François-Frédéric Piffard-tól.

Az Axiál Kft. 1998 óta forgalmazza a Manitou márkát, melyből a Manitou MLT 735 120 LSU a legnépszerűbb, ez a típus teszi ki a Magyarországon eladott rakodógépek felét. Nem túlzás azt állítani, hogy cégünk vezette be a mezőgazdaságba az ilyen fajta rakodógépeket, és ezek közül igen keresett a Manitou márka a magyar gazdák körében – mondta Sáfrány Márió, Manitou termékmenedzser. Közkedveltségét támasztja alá a 2002-es esztendőtől megrendezésre kerülő és nagy érdeklődésre számottartó AXIÁL GÉPKEZELŐI OLIMPIA is, ahol több száz Manitou és Gehl gépkezelő méri össze tudását különböző ügyességi feladatokban.

[wcm-show id=106733]