Tempo repce és cukorrépa vetésbenA Väderstad Tempo R vetőgépe már repce és cukorrépa vetésben is működik a vetőegység átalakításával, valamint a sortávolság is állítható 45-55 cm szélességre.
„A repce és a cukorrépa időbeni vetése kritikus időszak. Megkönnyíti a helyzetet, ha ezek a növények Tempo vetőgéppel is vethetőek. A sorozatos tesztek meggyőztek minket arról, hogy a Tempo precíziós vetőgép, nagy sebesség mellett is, páratlan pontossággal vet, így a repce és cukorrépa termelők is ki tudják ezt az előnyös tulajdonságát használni”, mondta Fredrik Lundén a Väderstad értékesítési igazgatója.
Ahol a Väderstad tesztelte az új fejlesztést, mindenhol pozítív eredményt hozott. A tesztelések Ausztriában, Franciaországban, Németországban, Dániában és Svédországban zajlottak.
„Nagyon izgalmas dolog, hogy a PowerShoot technikával a vásárlók széles körét tudjuk kiszolgálni, és mindez által megerősíteni a Väderstad pozícióját, Európa egyik vezető vetőgép és talajművelőgép gyártóját”, mondta Fredrik Lundén. „A PowerShoot technika azt jelenti, hogy a vetőgép érzéketlen a vibrációra, ezért a vetési sebesség növelhető, ami nagyobb teljesítményt tesz lehetővé a gazdáknak”, magyarázza Fredrik Lundén.

[wcm-show id=107070]