A Case IH teleszkópos rakodók a LAMMÁ-n debütáltakAz új Case IH Farmlift teleszkóposrakodó-csorozat brit bemutatója a LAMMA 2014 kiállításon volt. Kompakt méretek, erős motor és hidraulika, multifunkcionalitás: ezek a hat új gép fő ismérvei. A sor egyik végén a mozgékony Farmlift 525 van, melyet alacsony épületekben és állattartó telepeken végzett munkákhoz terveztek, míg a sor „nagyágyúja” a Farmlift 935, amely könnyedén megbirkózik a legnehezebb emelő munkákkal. A teljesítmény 74 LE-től (Farmlift 525) 143 LE-ig (Farmlift 635 és 742) terjed, míg a maximális emelési magasság 5.7 m és 9.6 m közötti.
A Case IH Farmlift teleszkópos rakodók a legmodernebb sebességváltó technológiát használják, így garantálható, hogy közúton gyorsak, a nagy teljesítményű rakodási munkáknál pedig erősek. A 632 és 935 modelleken 4×3 powershift sebességváltó van, míg a 635 és 742 modelleken 6×3 váltó autoshift-funkcióval, ami akár 40 km/órás maximális haladási sebességet is lehetővé tesz.

Mindegyik Farmlift modellt kényelmes, tágas, körben üvegezett fülkével szereltek fel, ahonnan tökéletes a kilátás. A fő funkciók, vagyis a daru működtetése, a haladási irány vagy a sebességi fokozat kiválasztása, mind-mind egy botkormány segítségével választhatók ki.
A Case IH Farmlift modellek alapfelszerelése, hogy a hidraulikus kapacitás percenkénti 80 és 120 l közötti, míg a 635 és 742 feature a speciális hidraulikaszivattyúja 140 l/perces teljesítményű. Mindegyik modell négykerék-meghajtású, a kiváló manőverezés és a szűk fordulókör érdekében három különféle kormányzási mód közül lehet választani.