A Väderstad Tempo Innovációs különdíjat nyertA 2013. január végén megrendezésre került AGROmashExpo és AgrárgépShow kiállításon a Väderstad Tempo 8F szementkénti vetőgépe Innovációs különdíjat nyert.
“Nagyon bízunk a Tempo hazai sikerében és hisszük, hogy akár már ez év végére a legkedveltebb márkák közé kerülhet a hazai piacon”, mondja Kalmár Tibor.

Ez évben mutatja be a gyártó a Tempo T függesztett modellt a magyar piacon, melyet a kiállítás négy napja alatt is óriási érdeklődés fogadott, hiszen a Magyaroroszágon értékesített precíziós vetőgépek 70-80 %-a függesztett kivitelű.

A kiállításon szintén nagy sikernek örvendtek a Väderstad gabonavető gépei is, hiszen az elmúlt esztendőben 75 Rapid és Spirit vetőgép értékesítésével továbbra is piacvezető gyártó maradt.

A legnagyobb érdeklődést az újdonságokat, köztük a Carrier extra nagy változatát a Carrier XL-t kísérte. A 720 m2-es standon a Tempo vetőgépek egy kis pódiumon kaptak helyet, melyeket a magyar leányvállalat napi 3-4 alkalommal látvány show kíséretében mutatott be.

[wcm-show id=107070]