Gyors nedvességmérők az aratáshoz!Strapabíró, megbízható, pontos, gyors vízmérők, darálós és egész szemes gabona nedvességmérők a betakarítás megkezdésének meghatározásához, akár egy kattintásra!  Érik a gabona, de mikor arassunk? A „kettéharapós” módszer ma már a múlté!
Hogyan tud spórolni egy gyors nedvességmérővel? Sok pénzt takaríthat meg gabona nedvességmérőinkkel, gyors vízmérőinkkel, az éppen időben történő aratás elindításával, mert nem kell szárításért vagyonokat kiadnia, vagy levonni a gabona átvételi árából!
Néha a gazdák ragaszkodnak jól bevált, régebbi módszerekhez-műszerekhez, ezért még sokan keresik az egész szemből mérő gyors vízmérőinket. Az LD-Agro GMM55 gyors nedvességmérő műszer egész szemből mér, viszonylag nagy mintamennyiségből.
A magas frekvenciájú mérés, az automatikus hőmérséklet-kompenzáció és a digitális kijelző kombinációja pontos méréseket eredményez. LD-Agro GMM55 gabona nedvességmérő használatával Ön akár 16 különböző terményt is mérhet! (Búza, Durum búza, Árpa, Kétsoros árpa, Kukorica, Repce, Napraforgó, Zab, Rozs, Borsó, Szójabab, Pohánka, Olajtök, Cirok, Köles)
Az LD-Agro GMM55 gyors nedvességmérő mérési tartománya:

– Szemes terményeknél: 8-35%
– Olajos magvak esetén: 6-25%.

Az LD-Agro GMM55 gyors vízmérőnek darálós kivitelű testvére az LD-Agro GMM78 gabona nedvességmérő, mely 21 terményfajtára van kalibrálva.

– Automata hőmérséklet kompenzáció,
– az LD-Agro GMM78 gyors nedvességmérő pontossága normál körülmények között 0,5%,
– a mérési tartománya terményenként változó, 3-40%-ig,

Az LD-Agro GMM78 gabona nedvességmérő bírja a strapát, nem kell aggódnia érte! A darálós gyors vízmérő speciális védőtáskában kerül szállításra, mely megóvja a sérülésektől, így az LD-Agro GMM78 gyors nedvességmérője mindig keze ügyében lehet. Bátran tarthatja magánál ezt a darálós gabona nedvességmérőt, akár traktorban is!
A nedvességtartalom a leglényegesebb szempont az aratás időpontjának meghatározásához. A Pfeuffer He lite a legegyszerűbb és legjobb ár/érték arányú gyors vízmérő szemes terményekhez!

– Egyszerűen kezelhető magyar nyelvű menü
– 8 leggyakoribb magyar terményre kalibrálva
– nagy pontosság
– programozható átlag számolás
– strapabíró, precíz német kivitel (2év garanciával)
– az egyik legkeresettebb gabona nedvességmérőnk!

Pfeuffer He lite gyors vízmérő műszerrel a gabona, az olajos magvúak és a nedves kukorica nedvességtartalmát is nagyon pontosan mérhetjük.
A Pfeuffer He lite gyors vízmérő mérési tartománya:

Búza, rozs, árpa, zab, tritikálé: 9-35%
Repce: 5-25%
Kukorica: 8-45%
Napraforgó: 5-25%.

Természetesen vannak precízebb, komolyabb gyors nedvességmérő műszereink is, melyek még szintén a hordozható kategóriába tartoznak, ám kiemelkedő pontosságuk, kalibrálhatóságuk, vagy a hozzájuk tartozó extrák messze kiemelik gyors nedvességmérő társaik közül. Ilyen pl. a Pfeuffer He50-es gyors vízmérő, mely gyárilag 14 terményre van előre kalibrálva, de a felhasználó kérésére a gyártás során ezek egyedileg megválaszthatók. Több, mint 200 termény közül választhat a gabona nedvességmérő programozásának megrendelésekor. A gyors nedvességmérő műszer opcionálisan kiegészíthető hőmérő szondával.

– Kiváló pontosság (0,5% alatt!), kiemelkedő ár/érték arány
– belső hőmérséklet kompenzáció
– praktikus dobozában könnyen hordozható
– sokoldalú felhasználhatóság

A Pfeuffer He50 darálós gabona nedvességmérő mérési tartománya:

Búza: 7,0-33%
Rozs: 7,5-35%
Árpa: 6,9-30%
Zab: 5,9-35%
Repce: 3,8-27,7%
Kukorica: 7,0-38%
Bab: 8,6-27,9%
Durumbúza: 7,0-30,0%
Napraforgó: 1,9-29,8%
Borsó: 8,5-26,8%
Tönkölybúza: 7,2-30%
Tririkálé: 7,0-33%
Szójadara: 5,4-30%
Szójabab: 3,3-25%.

A Pfeuffer He60 és Pfeuffer He90 gyors nedvességmérők felszereltségükkel, minőségükkel, pontosságukkal és kialakításukkal a gabona nedvességmérők exkluzív osztályát képviselik. Minőségi anyagokból készült kivitelezésük hosszú élettartamot és igényes megjelenést garantál ezeknek a gyors nedvességmérőknek.

– A legpontosabb MOBIL gabona nedvességmérők
– nedves kukoricát 46%-os nedvességtartalomig képes mérni
– akkumulátorról és 230V-ról is üzemel
– Megbízható, pontos gyors nedvességmérők, 2 év garanciával
– a gyors vízmérők Németországban, Ausztriában és más Európai országokban hitelesítve vannak.

A Pfeuffer He60 és He90 gabona nedvességmérő mérési tartományai:

Gabona: 8,0-35,0%
Olajos növény: 4,5-29,0%
Pillangósok: 10,0-30,0%
Kukorica speciális mérőcellával: 10,0-46,0%.

Megbízható és pontos Pfeuffer gabona nedvességmérőinkre 2 év garanciát vállalunk!
Csak pár hetünk maradt aratásig! Készüljön fel a betakarításra, csatlakozzon elégedett partnereinkhez Ön is és rendelje meg még most gyors nedvességmérőjét, hogy időben használhassa földjein!

Halmai Géza
Landasin-Agrogazda Kft.
70/3226145
 http://www.agrogazda.hu