Új Vicon RV 4216-4220 ISOBUS változó kamrás körbálázókA Vicon RV 4200 változó kamrás bálázók nagy teljesítményű rotort használnak az eltömődés mentesítést segítő “drop-floor” rendszerrel, 5 sorban elhelyezkedő ujjakkal felszerelt rendfelszedővel és egy intelligens bálatömörség állítási rendszerrel, amely valamennyi típusú termény bálázása esetén fantasztikus bálakat eredményez.

Minden termény különböző – és a Vicon “Intelligent Density” rendszerrel lehetőséget kap a termény minőségének legjobban megfelelő beállítást kiválasztani. Három elkülönült zóna, ahol az átmérő és a nyomás kiválasztható, amellyel Ön tökéletesen beállíthatja az igényeinek legjobban megfelelő bálastruktúrát.

•Szeretné a száraz szalmát és a legnehezebb bálákat is bálázni? Ezután maximális nyomást állíthat be minden zónában.

•Szénát báláz? Laza bálamag kialakítása engedi a bálát szellőzni, fokozatosan növelve a nyomást a külső rétegek irányába.

•Nedves szenázst báláz? Csökkentse a nyomást a bálamagnál és a középső zónában.

Intelligens Bálatömörség az igényeknek megfelelően.
Az RV 4216 és RV 4220 teljesen ISOBUS 11783 kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül csatlakoztatható egy ISOBUS kompatibilis traktorhoz, anélkül, hogy külön terminálra lenne szüksége. Alternativaként az RV 4200 üzemeltethető Focus vagy IsoMatch Tellus terminálról is, az univerzális terminálok szintén alkalmazhatóak a többi Kverneland Group által forgalmazott munkagépen is. Azt jelenti, hogy egy terminál használható az összes ISOBUS munkaeszközön.

Ön folyamatosan naprakész lehet a bálázó állapotáról, biztosítva Önnek az állandó optimális munkavégzést, biztosítva a lehető legjobb bála alakzatot és tömörséget. Bála számlálóval, megtakaríthat több mint 40 bálaszámlálót, könnyebben tudja számon tartani a munkát, így hatékony dokumentációt biztosít a szállítóknak.

www.vicon.hu