A Massey Ferguson középnehéz unverzális traktorai felfelé bővülnekA 2011-ben a hannoveri Agritechnica kiállításon bevezetett MF 7600-as sorozatban az MF már a második generációs SCR-technológiát alkalmazza. Többek között az élenjáró technikának köszönhetően az új erőgépcsalád számos nemzetközi elismerést sepert be, mint például a 2012-es Év Arany tervezési díját. Az MF négy kisebb modell nyár eleji bemutatása után büszkén prezentálta a sorozat zászlóshajóját, az MF 7626-ot. A típusválaszték bővítéssel az MF 7600-as traktorok a 140 – 255 LE-s szegmensben kínálnak elsőszámú megoldást.

Az MF 7626 Dyna-6 hajtóművel,  és hathengeres 7,4 l-es, teljesítmény szabályozó funkcióval ellátott, maximálisan 280 LE teljesítményű AGCO POWER e³ SCR motorokkal van ellátva. A maximális nyomaték 1145 Nm, amelyet az erőforrás már 1500 f/p-en lead. A 40 vagy 50 km/h-s végsebességet így alacsony motorfordulat mellett lehetséges elérni.

Olyan gazdálkodóknak és bérvállalkozóknak kínál páratlan hatékonyságot a sorozat legerősebb tagja, akik kiváló teljesítményt, megbízható üzemelést és meggyőző teljesítmény/súly arányt keresnek egy középnehéz univerzális traktorban. Csakúgy, mint a traktorcsalád kisebb modelljeiben, 3 felszereltségi szint közül lehetséges választani az egyedi igényekhez igazodva. A választást az Essential, Effizient vagy Exclusive felszereltségi szintek jelentik. A felszereltségi verziók az automatizáltságban, illetve a teljesen új fülke komfortszintjében térnek elegymástól.

http://www.masseyferguson.at/hu