Stratégiai együttműködés a GALLIGNANI és KVERNELAND közöttA GALLIGNANI és KVERNELAND Group stratégiai szövetségre lépett a bálázók és bálacsomagolók területén. A felek arra számítanak, hogy erősségeiket egyesítve a jövőben jó eredményeket érhetnek el a termékfejlesztések, a gyártás, az értékesítés és a terjesztés területén. A megállapodás értelmében a GALLIGNANI a Vicon és Kverneland márkanevek alatt látja majd el a KVERNELAND csoportot azokkal a bálázókkal és bálacsomagolókkal, melyeket külföldi piacokra szánnak. A Gallignani termékek az eredeti márkanév alatt az olasz gyártó értékesítési hálózatán keresztül továbbra is beszerezhetők, kivéve azokat az országokat, ahol a Kverneland csoport kizárólagos kereskedői rendszert épített ki.
A felek ezen kívül abban is megállapodnak, hogy azonnali hatállyal megosztják egymással azokat az országspecifikus információkat, amelyek a jövőbeli kereskedelmi elvekkel, márkákkal és marketingtevékenységekkel kapcsolatosak.
A megállapodás lehetővé teszi a GALLIGNANI számára, hogy olyan hosszú távú fejlesztési tervbe fogjon, amely révén jelentősen növelheti majd termelési volumenét. Komoly befektetéseket végeztek a terméksorozatokban, újjászervezték a termelést, amely rugalmasabbá és összességében hatékonyabbá vált. A GALLIGNANI részéről korábban sem volt idegen az ilyen gyártási együttműködés hiszen többek között egy nálunk is ismert osztrák márka (Pöttinger) hengeres nagybálázói is a olasz gyártó termékei közé tartoznak.