Marton Genetics – Bázismag Kft.

A Marton Genetics hibridek – genetikai hátterüket illetően – a legtöbb versenytárs-terméktől eltérő, új hibridkombinációk. Nemesítésük főként száraz, extenzív viszonyok között történik, s ez teljes mértékben összhangban van a kontinensen tapasztalható általános felmelegedéssel és a klímaváltozással. Hibridkukoricáink nagyon jó általános alkalmazkodóképességgel rendelkeznek, köszönhetően annak, hogy nemesítőink tudatosan tesztelik őket intenzív és extenzív termőhelyi viszonyok között is. Az évről évre erősödő éghajlati anomáliák miatt figyelmet fordítunk arra, hogy hibridjeink a gyors kitavaszodás után korán vethetőek legyenek, jól tűrjék a vetés időpontja körüli hideget, és kezdeti fejlődésük gyors legyen. Ezen tulajdonságok mellett a Marton Genetics hibridkukoricák a szárazabb termőhelyi viszonyokhoz való alkalmazkodásban nyújtanak többet versenytársaiknál, s ez általában többlettermésben realizálódik. A kukorica termesztésére ideális, vagy jó termőterületeken nagy szemtermés és kedvezően gyors vízleadás érhető el a Marton Genetics hibridekkel. Silókukoricáink a magas zöldtömeg mellett kiváló szilázs minőséget biztosítanak, s kedvezően hasznosíthatóak biogáz termelés céljára is. Célunk, hogy Európa minél több gazdálkodója termelhesse a Marton Genetics kiváló termékeit, amelyek egyesítik magukban a magyar és európai genetika keresztezésében elért legújabb nemesítési eredményeket és legmodernebb módszereket. Jelen honlapunk a Bázismag Kft. által forgalmazott valamennyi Marton Genetics vetőmagot bemutatja. Részletes útmutatást adunk az egyes hibridek tulajdonságairól és várható eredményeiről, hogy gazdálkodó partnereink a legnagyobb biztonsággal választhassák ki a számukra ideális vetőmagokat. Szakértőink országszerte, valamint az országhatáron túl is rendelkezésre állnak, és segítenek a megfelelő fajták kiválasztásában, illetve a termesztés bármely szakaszában hasznos tanácsokkal látják el a gazdákat a lehető legjobb termés érdekében.

[m id="ceg2-logo" pic="http://mezohir.hu/mezohir/wp-content/uploads/2014/01/marton-genetics.png" cid="marton-genetics" nev="Marton Genetics - Bázismag Kft." ] [m id="ceg2-cim" cim="2462 Martonvásár-Erdõhát, 093/36 hrsz." tel="+36-22-461-371" email="bazismag@bazismag.hu" web="http://goo.gl/l99olW" ]

A Marton Genetics hibridkukoricák széles kínálatából minden hazai gazda megtalálja a termőterületére jellemző talaj- és klimatikus viszonyokhoz leginkább alkalmazkodó hibridet, amellyel kiváló hozamot érhet el. A kiválasztásban a Marton Genetics szakértő kollégái bárkinek örömmel segítenek!


MezőHír cikkek


Marton Genetics Honlap


http://wp.me/P6OYBQ-y44

-=oOo=-